Stappen op Ibiza

  • Menfacts
  • oktober 21, 2018
  • Comments Off

Ibiza staat bekend als een zeer populair vakantiegebied en wordt in de volksmond ook wel het party eiland genoemd. Zon, zee en strand overdag en ‘s avonds wilde feesten. Dit is hoe een gemiddelde vakantie op Ibiza eruit ziet. Geen wonder dat Ibiza veel jongeren aantrekt die tijdens hun vakantie goed willen stappen en de volgende dag op het strand willen uitslapen. Stappen op Ibiza kan heel veelzijdig zijn, want er zijn veel verschillende manieren om leuk te stappen. Ook kun je genieten van gerenommeerde dj’s die wereldberoemd zijn er steevast elke zomer Ibiza aandoen. Je kunt nu reeds boeken voor een vakantie naar Ibiza, maar ook last minute, zoals de last minutes naar Ibiza van Transavia.

Hoe stappen op Ibiza?

Waar je ook op Ibiza verblijft je kunt waarschijnlijk direct de uitgaansgebieden bereiken. Dit zullen meestal leuke boulevards zijn met veel bars en cafés. Veel bars draaien live muziek met zangers of bands. Dit kunnen soms zelfs bekende zangers of bands zijn die ingevlogen worden, maar menig bar heeft ook eigen zangers of een eigen band die elke avond optreedt. Wil je gewoon lekker in een bar dansen, dan speelt er menig bar ook een dj. Ibiza staat bekend om de grote danceparty’s. Het eiland kent dan ook een paar zeer grote dance clubs, zoals de vermaarde club Ushuaïa. Deze clubs huren dikwijls beroemde dj’s uit en soms is er zelfs een zwembad in de club aanwezig. Dan zijn er nog de beachparty’s. Menig strand wordt ‘s avonds omgetoverd tot een uitgaansgebied, waar je lekker in je strandkleding kunt feesten en dansen. Ook legendarisch zijn de boat party’s. Dit zijn boten, soms thema boten met een bepaalde soort muziek, waar je de gehele nacht op kunt feesten met lekkere muziek en veel drank.

Uitgaan Regels op Ibiza

Hoewel het soms lijkt alsof Ibiza de plek is waar juist geen regels gelden, gaat dit niet helemaal op. Er is veel mogelijk tijdens het uitgaan op Ibiza, maar houd er ook rekening mee dat sommige clubs al om middernacht sluiten. Dit kan zelfs gaan om grote wereldberoemde clubs. Ook zij moeten zich houden aan de tijden, zoals vastgesteld door de lokale overheid. Er geldt op heel Ibiza ook een leeftijdsgrens van 18 jaar waar strikt aan vastgehouden wordt. Ben je onder de 18 jaar, dan kom je heel veel clubs niet in. Je kunt je uiteraard dan nog vermaken in een café of op een strandfeest.

Previous «
Next »