Cadeautips voor Kerst

  • Menfacts
  • december 15, 2020
  • Comments Off

Ben je op zoek naar unieke kerstcadeaus voor jouw echtgenoot of partner? Dan zit je hier goed! In dit artikel vertellen we hoe je jouw dierbare blij kunt maken met unieke cadeaus. Lees snel verder, want binnen enkele minuten zal je enthousiasme toenemen door alle creatieve ideeën!

Sexy, duurzaam en lekker zittend ondergoed

Iedereen vindt goed zittend ondergoed belangrijk en daarvoor is bamboe ondergoed ideaal. Dit ondergoed is gemaakt van bamboe viscose. Bamboe is niet alleen bekend van pandaberen, maar bamboe is ook een fijn materiaal wat zijdezacht aanvoelt en super lekker zit.  

Tevens heeft bamboe een eigenschap waardoor het in de zomer een verkoelend effect heeft en het je tijdens de winter warm houdt. Vooral tijdens de aankomende koude dagen is het belangrijk om in ieder geval een paar delen van het lichaam warm te houden.

In de eerste alinea vertelden we je al dat bamboe super fijn zit. Tijdens het sporten kun je je volledig focussen op het uitvoeren van de oefeningen. Daarnaast is veel zweten ook geen probleem met bamboe ondergoed, aangezien bamboe ongeveer 70% meer vocht kan absorberen in vergelijking met katoen.

Tot slot is het proces waarbij bamboe viscose als textiel wordt geproduceerd ook nog eens milieuvriendelijk. De bamboe plant heeft namelijk voldoende aan regenwater. Het heeft geen pesticiden nodig en de pandaberen kunnen dezelfde plant als voedsel gebruiken. Bamboe ondergoed is niet alleen sexy en comfortabel, maar ook nog eens duurzaam!

Is je partner veel aan het lopen, joggen, fitnessen? Dan kan je hem nog eens verrassen met goed zittende sokken van bamboe. Bamboe sokken zitten heerlijk fijn, absorberen vocht en ze zijn nog eens goed voor het milieu! Verras daarom je partner met super fijne bamboe sokken.

T-shirt met lange mouw → Onder een overhemd of sweater

De perfecte match voor deze koude dagen zijn t-shirts met lange mouw. Deze t-shirts kun je onder een sweater dragen, als je partner niet van onderhemden houdt. Met de t-shirts met lange mouw van bamboe ben je altijd warm!

Draagt je partner voornamelijk overhemden? Dan zijn deze t-shirts ook heel geschikt. De t-shirts zijn verkrijgbaar in wit en zwart. Perfect te matchen met een overhemd. Draagt je partner voornamelijk witte hemden? Dan is het verstandig om witte t-shirts met lange mouwen aan te schaffen. Als je partner voornamelijk donkerblauw, grijs en andere donkere kleuren draagt, dan is het verstandig om zwarte t-shirts aan te schaffen.

Kortom, ondergoed en t-shirts van bamboetextiel zijn sexy, duurzaam en het belangrijkst: het zit heerlijk. Verras je partner deze kerst met uniek en prachtig ondergoed van bamboe!

Previous «
Next »