• Homepage
  • >
  • Mannen
  • >
  • De 5 must-have smartphone apps voor mannen in 2019

De 5 must-have smartphone apps voor mannen in 2019

  • Rogier
  • december 20, 2018
  • Comments Off
must-have smartphone apps voor mannen

Smartphones zijn allang voor meer goed dan enkel bellen en sms’en. Tegenwoordig bestaan er talloze apps die onze smartphones bijna onmisbaar maken in het dagelijkse leven. Vandaag hebben we het over 5 apps die elke man op zijn telefoon moet hebben.

1. De SAS survival Gids 

Hopelijk heb je hem niet snel nodig, maar de SAS survival gids is wel heel handig. Van eerste hulp bij ongevallen tot hoe moet je overleven in een woestijn, deze gids heeft het antwoord op elke survival situatie waar jij terecht in kan komen. Zeker een aanrader om eens te lezen dus, zelfs al mocht je niet van plan zijn te verdwalen in de Sahara. De SAS survival gids is samengesteld door special-forces trainers van het Britse leger, zeker een aanrader als je van kamperen of wandelen houdt, en is een van de beste smartphone apps voor 2019. 

2. How to tie a tie 

Een das knopen is geen evidentie. Er zijn zoveel verschillende knopen die je kan leggen, dat het soms wel leuk is een mooi overzicht te hebben. Met deze app worden er verschillende knopen uitgelegd, met handige illustraties zodat je voortaan perfect zelf je das kan knopen. Zijn veelzijdigheid maakt dit één van de must-have smartphone apps voor mannen. 

3. Untappd 

Deze is leuk voor elke bierliefhebber onder ons. Op Untappd kan je gemakkelijk het bier dat je drinkt beoordelen en reviews van anderen lezen. Je kan ook in de gaten houden wat je vrienden allemaal drinken en wat ze ervan vinden. Zo weet je direct welke pint de moeite is! 

4. Duolingo 

De beste smartphone apps zijn diegene die je iets bijleren. Met Duolingo leer je elke taal op verplaatsing. Aan de hand van makkelijke oefeningen en instant lessen leer je zo een woordje Spaans, Duits of Chinees bij. 

5. How To Cook Everything 

Voor de mannen onder ons die hun partner eens wil verassen met een lekker dineetje, met deze app leer je alles koken. Van pasta tot rosbief, How To Cook Everything weet het allemaal. Verder krijg je er nog een ingebouwde keukenwekker en een plek om je boodschappenlijstje bij te houden bovenop. Alles wat je nodig hebt om haar eens goed te verwennen met een lekkere maaltijd.

Previous «
Next »