De beste tips voor jouw pak op maat

  • Menfacts
  • oktober 4, 2018
  • Comments Off
maatpakken

Er zijn pakken en er zijn maatpakken. Daar kan een heel verschil in zitten. Een doorsnee pak, of confectiepak wat je in de winkel koopt, is in veel gevallen ontstaan uit massaproductie. Er zijn dus talloze mannen die eenzelfde soort pak hebben. Bij de één zal een confectiepak beter staan dan bij de ander. Wil je er altijd uitzien om door een ringetje te halen, dan kun je ook een pak op maat laten maken. Een pak op maat is speciaal gemaakt naar jouw maten en jouw wensen betreffende uiterlijk en stof.

Als je nog nooit een pak op maat hebt laten maken, dan is dit best een spannende onderneming. Kom daarom eens langs bij Rietbergh.com. Daar weten de mensen je op je gemak te stellen en nog belangrijker is dat je daar een prachtig pak op maat kunt laten voor van hoogwaardige kwaliteit. Enkele tips waar je rekening mee moet houden bij het maken van een pak op maat:

Pasvorm

De pasvorm van een pak op maat is het allerbelangrijkste aan een pak. Een maatpak moet je als gegoten zitten, zodat het ook te zien is dat jij de enige bent die in het pak past. Nog veel te vaak laten mensen zich verleiden om een pak bij voorkeur op merknaam te kiezen. Uiteraard zijn er zeer gerenommeerde merken waarin je gezien mag worden en die ook uitstekende kwaliteit leveren. Maar laat dit niet leidend zijn. Hoe bekend een bepaald merk ook is, als er maat een zoompje verkeerd zit, kan dit al opvallen. Kies daarom altijd een maatpak op pasvorm. Daarvoor ben je bij Rietbergh.com ook aan het juiste adres. Zij zorgen dat de juiste maten opgemeten worden en je pak perfect zit.

Hoe wordt je pak gemaakt?

Misschien niet de meest interessantste vraag, maar wel een heel belangrijke vraag. Hoe een pak gemaakt wordt en in elkaar zit bepaald hoe de stof van je pak zal vallen en zich beweegt. Je kunt een prachtige en dure stof uitkiezen, maar als het pak slecht in elkaar gezet is, dan verliest de stof ook zijn optimale werking en kan het heel vreemd om bepaalde lichaamsdelen vallen.

Stof

Naast de maakwijze is de gebruikte stof voor je maatpak erg belangrijk. Laat je daarom niet leiden door de prijs. Sommige stoffen zijn nu eenmaal duurder dan de andere, maar als je toch een goedkopere stof kiest die uiteindelijk niet lekker zit of valt, dan zul je daar achteraf spijt van krijgen. Laat je daarom ook goed adviseren betreffende de verschillende stofsoorten en probeer stoffen uit, zodat je een goede keuze kunt maken.

Previous «
Next »

Bekijk in dit artikel ook onze specialie kortingscode voor Bamigo