De fashiontrends van zomer 2018

  • Menfacts
  • juli 13, 2018
  • Comments Off
zomerfashion

Het is alweer zomer, en dat betekent dat we de korte broeken, slippers en zonnebrillen er weer bij kunnen pakken. Helaas zijn veel items die je de afgelopen jaren hebt gekocht alweer uit de mode. Daarom hebben wij dé fashiontrends van zomer 2018 voor je op een rijtje gezet.

Strepen

Horizontale en verticale strepen zijn helemaal de trend deze zomer. Strepen staan goed op iedereen, en je kan het met veel combineren. Strepen op je jasje, strepen op je broek, strepen op je blouse, dat zien we regelmatig terug in de kledinglijnen van de populaire merken No Excess en Vanguard. Ook een lange verticale streep aan de zijkant van je broek is populair en zie je veel terugkomen op straat. Maar doe niet alle kleding met strepen tegelijk aan.

The 80’s are back…

De jaren tachtig blijven een mode-inspiratie. Deze zie je door de jaren heen telkens weer op een andere manier. Pak een hippe stropdas en trek een oversized jas aan met daaronder een wijde broek. Neem een kijkje door de oude familiealbums voor inspiratie en geef er een moderne draai aan.

Tropisch sfeertje

Een populaire trend is het dragen van t-shirts met een tropische print erop, zoals planten of vogels. De trend is gestart in Parijs, waar het nou niet bepaald tropisch is… De look laat je er vrolijk uitzien, vooral als je gaat voor een exemplaar met opvallende kleuren. Iedereen die naar je kijkt krijgt een heerlijk zomergevoel.

Zonnebrillen

Qua zonnebrillen zijn er dit jaar weer een hoop nieuwe trends. Ronde zonnebrillen zijn een must-have. Zorg voor een leuk, vintage exemplaar dat eruitziet alsof het recht uit de jaren zeventig komt. Hoe meer retro, hoe beter.

Heb je per ongeluk een te grote zonnebril gekocht? Helemaal niet erg. Oversized items zijn de laatste jaren super populair geworden, zo ook de oversized zonnebril. Het ziet er modern uit en zorgt voor een sportieve en simpele look.

Online kun je veel van deze trends vinden, dus ga snel op zoek om jouw perfecte zomer outfit bij elkaar te zoeken. Kijk bijvoorbeeld eens op VTMode.nl, hier koop je hippie zomer outfits. Gebruik daarbij de volgende kortingscode en je krijgt meteen 5% korting: VT-18LQFJLP Jij ziet er deze zomer sowieso super stylish uit!

Previous «
Next »

Bekijk in dit artikel ook onze specialie kortingscode voor Bamigo