• Homepage
  • >
  • Overig
  • >
  • De ideale oplossing voor een hoogstaande verbouwing!

De ideale oplossing voor een hoogstaande verbouwing!

  • Menfacts
  • september 4, 2018
  • Comments Off
steiger

Verbouwingen: het zijn waarschijnlijk een van de meest complexe zaken die je kan ondernemen als particulier of bedrijf, maar wel een maatregel die meteen waarde toevoegt aan de uitstraling en het comfort van je pand. Wil je verbouwingen tot een goed einde brengen, dan is het van belang dat je gebruik maakt van degelijke materialen en vertrouwt of professionele hulp.

Natuurlijk zijn er ook enkele maatregelen die je zelf kan nemen om het verbouwen van de woning of bedrijf te vergemakkelijken. Vooral als er werken op hoogte uitgevoerd moeten worden, is het de moeite waard om te kiezen voor een rolsteiger. Wat is een rolsteiger nu precies en waarom zou je er één moeten gebruiken als je werkt op hoogte?

Alles over rolsteigers

Een steiger op wielen is eigenlijk precies wat de naam zelf zegt: een soort van stelling of steiger die op wielen staat, en daarmee enkele interessante voordelen biedt in vergelijking met een gewone steiger.

Steigers worden doorgaans gebruikt om werken op hoogte uit te voeren. De voordelen van een rollende teiger reiken ver:

– Sneller en efficiënter werken

Of je nu het plafond wil schilderen in een hoge ruimte of de dakpannen van je woning wil vervangen, een steiger op wielen maakt het werk efficiënter. Steigers komen in verscheidene hoogtes, waardoor je dus altijd wel een model vindt dat ideaal is voor jouw situatie.

– Veiligheid is troef

Veilig te werk gaan is altijd belangrijk bij bouwwerken, maar nog meer als die op hoogte gebeuren. Een kwalitatieve rolsteiger staat stevig en biedt heel wat bewegingsvrijheid, waardoor het risico op ongelukken minimaal is.

– Mobiliteit is ook van belang

Een van de exclusieve voordelen van een steiger op wielen is dat een dergelijke stelling eenvoudig verplaatst kan worden. Gaat het bijvoorbeeld om werken waarbij snel opzij moet kunnen worden geschoven zoals het schilderen van een plafond, dan is een dergelijke steiger een must-have!

De beste steiger op wielen voor jouw verbouwingen

De voordelen van een steiger op wielen gaan verder dan de meeste mensen denken, dat is zeker. Wil je meer halen uit je verbouwingen, of die nu klein- of grootschalig zijn? Dan is het zeker en vast een goed idee om een dergelijke steiger te overwegen en sneller en veiliger te werken!

Previous «
Next »