Top 5: de populairste auto’s van de zomer van 2018

  • Menfacts
  • september 4, 2018
  • Comments Off
zomer auto's

Mannen en auto’s zijn niet zelden onafscheidelijk. Voor veel mannen is de auto waarin ze rijden hun gedroomde heilige koe. Een bolide die ze koesteren en waar ze veel aandacht aan besteden. De echte autofans steken dan ook een flink deel van hun tijd en geld in het onderhouden en schoonhouden van hun trotse bezit. Dat kan natuurlijk een oldtimer zijn, maar ook een spiksplinternieuwe auto. De echte autofan roept soms wat ergernis op bij zijn partner. Want als de auto in zicht is, verdwijnt vrouwlief eventjes naar het tweede plan. Mogelijk ben jij ook zo’n autofanaat als net is geschetst. Wellicht een tikkeltje minder fanatiek. Maar als je van fraaie auto’s houdt mag je de onderstaande top 5 van meest trendy auto’s die er in de zomer van 2018 rondrijden niet missen.

  1. Citroën C4 Cactus

De Cactus is een vernieuwde uitvoering van de Citroën C4. De Cactus is een unieke hatchback, die meer comfort biedt en technologisch geavanceerder is dan de C4. De grote aandacht voor veiligheid – die blijkt uit 12 assistentiesystemen – kenmerkt de strak ontworpen C4 Cactus. De Cactus is daarom een bolide die je hoe dan ook moet verzekeren met een all risk autoverzekering. Want deze prachtauto in de kreukels rijden wil je als echte autofan niet meemaken!

  1. BMW X4

Een van de grote hypes op autogebied is momenteel de in juli 2018 op de markt gebrachte BMX X4. Deze auto is een verbeterde uitvoering van het eerdere coupé X3-editie. De BMX valt op door zijn strakke, zeer sportieve uitstraling en de extra ruimte die deze superauto biedt vergeleken met de BMW X3. In de bestuurdersstoel komt de BMW-liefhebber helemaal aan zijn trekken: het dashboard is fraai ingericht, biedt een losstaand touchscreen en een geavanceerd infotainment-display.

  1. Jaguar I-Pace

Hou je van klasse, stijl en power, maar niet van overdreven dandy-gedrag als het op autorijden aankomt? Dan is de Jaguar I-Pace jouw wagen! Deze elektrische auto heeft twee krachtige accu motoren, die zorgen dat je binnen vier seconden op 100 km/u zit. De actieradius van de Jaguar I-Pace is met 500 kilometer indrukwekkend!

  1. Dacia Duster

Deze imponerende SUV geldt als de meest betaalbare SUV van Nederland. Maar dat niet alleen, want de Dacia Duster heeft een krachtige 125 pk benzinemotor, die alle terreinsoorten aankan. De Dacia is veilig, stoer en robuust en een auto waarmee je als moderne man met trots voor de dag kunt komen.

  1. Ferrari Portofino

Voor mannen met een wat dikkere portemonnee is de Ferrari Portofino, op de markt sinds het voorjaar van 2018, dé ultieme droom om uit te laten komen. De superieure turbomotor in deze racewagen biedt met 600 pk het vermogen om een topsnelheid van 320 km/u te bereiken! Sluit voor deze auto zeker ook een betrouwbare all risk autoverzekering af, want elk krasje op deze luxewagen is er een te veel!            

Wat is jouw zomertopper?

Previous «
Next »