• Homepage
  • >
  • Games
  • >
  • De top 3 kwalitatief hoogstaande games op je iPhone of Android-toestel

De top 3 kwalitatief hoogstaande games op je iPhone of Android-toestel

  • Rogier
  • februari 12, 2019
  • Comments Off
games voor smartphone

Spelletjes op je telefoon bestaan al vele jaren. Vroeger had je spellen zoals bijvoorbeeld Tetris met eenvoudige graphics waar je vele uren zoet mee was. Deze spellen kon je niet downloaden en waren voorgeïnstalleerd, waarbij elke telefoon zijn eigen spelletjes had. Tegenwoordig gaat gamen op smartphone heel anders: jij kiest welk spel je wilt hebben, waarbij de graphics indrukwekkend zijn voor telefoons. Hier vind je de top 3 van spellen die je echt moet hebben op je Android of Iphone toestel. 

Fortnite

Fortnite is toch wel het spel wat afgelopen jaren zeer populair is op de pc en consoles. Het spel is ook beschikbaar voor de iPhone en Android. Je begeeft je in een schietspel waarbij je de tegenstander op vele, vaak grappige manieren, omlegt. De graphics zijn strak en het spel heeft een vloeiende online gameplay waardoor je je vele uurtjes kunt vermaken. Dit spel behoort zeker tot de games voor smartphone die je niet mag missen. 

Minecraft

Ook dit is een spel wat al vele jaren mateloos poplair is op diverse platforms: je bouwt in een 8bit wereld je eigen paradijs en bent dus niet gebonden aan regels, slechts je eigen creativiteit is de grens. Voor zowel iOS als Android is het spel beschikbaar waardoor je op elk platform je lekker kunt bouwen. Het gamen op smartphone wordt zo steeds leuker! 

PUBG

Op het lijstje van zeer populaire games voor smartphone zul je ook PUBG (PlayerUnknown’s Battleground) tegenkomen. Wederom heb je een online schietspel waarbij je dus de tegenstander om moet zien te brengen. Het is natuurlijk alleen al indrukwekkend om te zien hoe je dit soort 3d spellen op een smartphone kunt afspelen. Daarbij moet natuurlijk wel gezegd worden dat je telefoon wel een goede grafische chip moet hebben om het maximale uit de gameplay te halen. Bij veel 3d spellen kan de speelervaring enorm verschillen. Gelukkig heb je vaak wel de mogelijkheid om de details van het spel wat omlaag te brengen voor betere FPS (frames per second).

Previous «
Next »