Geef je favoriete oldtimer een plek in huis

  • Menfacts
  • maart 28, 2023
  • Comments Off
favoriete oldtimer

Een mooie oldtimer auto voor de deur, dat is iets waar velen van ons vaak over dromen. Een oude Volkswagen Kever of een BMW 3-serie, als je in het bezit bent van een van deze pareltjes ben je daar natuurlijk erg trots op. Zoek jij nog een manier om in huis ook elk moment te genieten van deze mooie auto, zonder dat je de auto pontificaal in de woonkamer hoeft te zetten? Wij hebben de oplossing. Kies in plaats van een simpele foto aan de wand, voor een prachtige grote afbeelding van jouw favoriete oldtimer. In de woonkamer, op je werkkamer, in de tuin of waar dan ook, zo kun je elke dag genieten van het prachtige uitzicht van jouw mooie oldtimer. 

Foto op canvas

Een concept wat de laatste jaren erg populair is, is het laten drukken van foto’s op een canvas doek. Canvas is een stevig weefsel met platte binding, dat aanvoelt als een stevig doek. Op dit materiaal kun je foto’s op een hele mooie manier afdrukken. Door het canvas om een frame te wikkelen, kun je een prachtige grote lijst aan je muur hangen. Een foto van je gezin, een mooie vakantiebestemming of natuurlijk je eigen oldtimer. Deze manier van foto’s afdrukken maakt veel meer indruk dan een gewone foto in een fotolijstje. Foto’s van jouw oldtimer zijn op deze manier haarscherp afgedrukt, op een doek van hoge kwaliteit en bovendien gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Wat wil je nog meer?

Afdrukken op andere materialen

Niet alleen het drukken van canvas foto is erg populair, ook andere materialen worden steeds vaker gebruikt om foto’s op af te drukken. Een mooie oldtimer zou ook heel mooi gedrukt kunnen worden op een metalen achtergrond. Deze manier van foto’s afdrukken geeft een stoere uitstraling, en dat zou goed kunnen passen bij jouw oldtimer. Ook op aluminium of op plexiglas zouden de foto’s kunnen worden afgedrukt. Afhankelijk van welk materiaal je kiest om de jouw oldtimer op af te laten drukken, kun je deze ook buiten ophangen. In je garage, onder de overkapping of op een andere plek, het zou een mooie plek kunnen zijn om vol trots jouw oldtimer te laten zien. 

Verschillende vorm

Heb je een keuze gemaakt in welk materiaal je gebruikt voor jouw foto? Dan is het nog de vraag in welke vorm je de foto laat afdrukken. Is de ruimte die jij wil gebruiken voor de foto het meest geschikt voor een staand of liggend formaat? En is een vierkante foto voor jou het meest indrukwekkend of kies je voor een hexagon foto? Keuze genoeg om te kiezen voor een formaat of vorm van de foto die jij mooi vindt. .

Ben je trots op je oldtimer en wil je dit ook graag op een mooie, subtiele maar indrukwekkende manier aan iedereen laten zien? Maak er een mooie afdruk van en hang het op een plek waar het voor jou goed voelt. Dat waar je trots op bent, mag je ook zeker laten zien! 

Previous «
Next »