Kleding voor een bruiloft

  • Menfacts
  • augustus 23, 2018
  • Comments Off

Help! Wat moet ik aan voor de bruiloft? Een bruiloft is een echte gelegenheid om eens flink uit te pakken met een mooie outfit. Maar hoe kies je de beste kleding voor een bruiloft en wat kan bijvoorbeeld echt niet? Wij helpen je de beste outfit uit te kiezen voor naar een bruiloft.

Dresscode

Bekijk altijd eerst of er een dresscode is? Vaak staat op de uitnodiging een gewenste kleding voor een bruiloft. Dit kan bijvoorbeeld zijn ‘nette kleding’ of meer gedetailleerd en een bepaalde kleur. Met een dresscode is het een stuk eenvoudiger om een geschikte outfit uit te kiezen.

Strak in het pak

Een pak is altijd een goede optie voor bruiloft kleding. Het is netjes en gepast. Wanneer steeds meer vrienden van je gaan trouwen, is het wijs om te investeren in een mooi pak. Zo heb je altijd een goede outfit voor een bruiloft in de kast hangen. Het fijne aan een pak is, dat je hier eenvoudig mee kunt mixen en matchen. Een nieuw jasje of een andere bloes of gilet en je hebt een compleet nieuwe outfit.

De dag van de bruidegom

Een bruiloft is een dag waarbij de bruid en de bruidegom in het zonnetje gezet mogen worden. Zorg er daarom voor dat jouw bruiloft kleding niet over de top is. Laat de bruidegom de show stelen met zijn outfit en houd het daarom simpel. De grootste don’t qua bruiloftskleding is de aandacht van de bruidegom stelen.

Een colbertje

Heb je geen pak in huis, is het niet jouw stijl om een pak te dragen of is het een wat nonchalante bruiloft? Dan hoeft een pak echt niet. Een net colbertje of overhemd is vaak al genoeg. Je kunt gewoon op een mooie Amsterdenim jeans een nette witte blouse dragen of een colbertje over jouw outfit dragen om een nette look te creƫren. Zo blijf je het dichtst bij jezelf en hoef je niet helemaal opgedoft in bruilofts kleding naar de bruiloft.

Wat trek je precies aan voor een bruiloft? Kijk altijd of er een dresscode is en overleg met andere maten wat zij aantrekken. Zorg ervoor dat je de bruidegom niet in de weg staat met een overdreven outfit en kies welke bruilofts kleding het beste bij jou past.

Previous «
Next »

Bekijk in dit artikel ook onze specialie kortingscode voor Bamigo