Verschillende soorten e-sigaretten

  • Menfacts
  • november 12, 2018
  • Comments Off

Roken, dat is tegenwoordig geen eigenschap om trots op te zijn. Vooral binnenshuis roken en daarmee anderen laten meeroken behoort tot de grootste ergernissen. Dat roken slecht voor je gezondheid is, is wel bekend. Maar ook het feit dat alles, je kleding, je gordijnen, vrijwel alles in huis ook naar rook stinkt, mag toch wel als een naar bijverschijnsel van roken genoemd worden. Stoppen met roken is voor velen erg moeilijk. Maar je kunt de gevolgen, zoals de stankoverlast en het meeroken wel teniet doen door elektronische te gaan roken. Maar als je je even in de elektronische sigaret verdiept hebt, kom je erachter dat er verschillende soorten e-sigaretten zijn. Welke van de soorten e-sigaretten is het meest voor jou geschikt?

Shisha pen en wegwerp e-sigaret

De shisha pen zal onder verstokte rokers niet populair zijn, want in tegenstelling tot alle verschillende soorten e-sigaretten kun je met de shisha pen geen tabak roken. Deze op een sigaret lijkend staafje is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is in verschillende tabaksloze smaakjes te verkrijgen Na 500 tot 600 trekjes is hij leeg en kan hij weggegooid worden. Ook de wegwerp e-sigaret is vooral bedoeld voor occasionele rokers. Van alle soorten e-sigaretten lijkt de wegwerp e-sigaret wel het meeste op een echte sigaret en er zit wel tabak in. Na 300 tot 800 trekjes moet je weer een nieuwe wegwerp e-sigaret aanschaffen.

Oplaadbare mini e-sigaret

Sommige modellen lijken op de wegwerp e-sigaret, maar dan met het verschil dat je hem kunt opladen. De smaak en de tabak zit in een zogenaamde cartomizer die verwisselbaar is en verkrijgbaar in verschillende smaken en met en zonder tabak.

Hybride e-sigaret

De hybride e-sigaret is klein van formaat en daardoor gemakkelijk mee te nemen. Deze sigaret bestaat uit een accu en een pod. De pod bevat het smaakje, met of zonder tabak. Als deze leeg is kun je de pod vervangen en bij sommige modellen kun je de pod hervullen.

soorten e-sigaretten

Personal vaporizer

Dit model lijkt in het geheel niet op een echte sigaret en heeft een verdamper die je vult met een E-liquid die in vrijwel alle smaken, met of zonder tabak, verkrijgbaar is. Hij heeft een krachtige accu met een hogere capaciteit dan een gewone oplaadbare e-sigaret en behoort tot één van de populairste modellen.

Advanced personal vaporizer

Dit is een sterk verbeterde e-sigaret die je het ultieme elektronische rookgenot kan geven. Hij heeft een nog krachtigere accu dan de personal vaporizer en bevat tal van elektronische snufjes. Er zijn twee modellen te verkrijgen, de boxmod en de tubmod. Fanatieke rokers zullen voor dit model kiezen omdat je in een mum van tijd het gemis naar een echte sigaret vergeten zult zijn. Ook hier kun je de clearomizer vullen met alle mogelijke smaken.

Bron afbeeldingen: http://vaping360.com/

Previous «
Next »