• Homepage
  • >
  • Travel
  • >
  • Tips voor een romantisch weekend weg met je vriendin

Tips voor een romantisch weekend weg met je vriendin

  • Menfacts
  • November 12, 2018
  • Comments Off
tips voor een romantisch weekend

Er is niets fijner dan een weekendje weg. Een nieuwe plek ontdekken en even niet reageren op al die mails, belletjes en andere dingen die altijd gedaan moeten worden. Daarnaast is het natuurlijk de perfecte gelegenheid om even wat quality time door te brengen met je vriendin! Heb jij al zin gekregen in een leuk reisje en kun je wel wat inspiratie gebruiken? No worries, we’ve got you covered!

Foodies on tour: culinair doen in Antwerpen

Onze Zuiderburen weten wat bourgondisch leven is, en daarom is hun land de perfecte bestemming voor een culinair weekendje weg. Antwerpen staat bekend als een gezellige stad waar foodies hun hart op kunnen halen. Mosselen met Vlaamse friet is lekker, maar de Scheldestad heeft echt veel meer te bieden! Je kunt ervoor kiezen om zelf wat leuke plekken op te zoeken en deze samen af te gaan, maar er worden ook tal van culinaire wandelingen georganiseerd. Wel zo makkelijk – haak aan en volg de rest!

Fietsen op de Veluwe

Met name wanneer je in de stad woont, kan een weekendje in de natuur een heerlijke verademing zijn. Even geen gillende trams, toeterende bussen en langs scheurende automobilisten maar rust, groen en frisse lucht. In Nederland is Park Hoge Veluwe natuurlijk een van de bekendste natuurparken. Het park leent zich uitstekend voor een romantische fietstocht. Doen jullie het liever wat rustiger aan? Ga dan op de elektrische fiets! Wel zo fijn dat je daarna nog energie over houdt! Pomp de banden van je elektrische herenfiets dus maar vast op voor een weekendje lekker touren.

Verken hip Hamburg

Een stad die steeds vaker genoemd wordt als de ultieme citytrip-bestemming is Hamburg! Op zo’n 5 uur rijden vanaf Utrecht ligt deze Duitse havenstad die bekendstaat als bruisend en uber cool. Kies een mooi hotel uit, neem jullie mooiste kleren mee en begeef je in het hippe, Hamburgse uitgaansleven. Musea, toffe street art en heerlijke restaurants; deze stad heeft het allemaal. Toll!

Alle Amsterdamse musea af

Voor een cultureel weekend hoef je echt het land niet uit; onze eigen hoofdstad telt namelijk ontzettend veel musea waar je als cultureel fan kunt genieten van de mooiste kunst, achtergronden en verhalen. Het Rijksmuseum is natuurlijk de absolute aanrader voor iedereen die houdt van klassieke kunst uit voorbije jaren. Gaat je hart sneller kloppen van abstract of modern? Dan is het Stedelijk Museum wellicht iets voor jou!

Mede mogelijk gemaakt door Stella elektrische fietsen

Previous «
Next »