Deze dingen mogen niet ontbreken in jouw tuin

  • Menfacts
  • november 12, 2018
  • Comments Off

Je wilt natuurlijk dat jouw tuin er net zo piekfijn bij ligt als je huis. Er is namelijk niets fijner dan veel tijd buiten doorbrengen – lekker genieten van de frisse buitenlucht en een mooie groene tuin. Om van jouw tuin een echt paradijs te maken, mogen de juiste accessoires en tuinmeubelen natuurlijk niet ontbreken. Benieuwd wat echt niet mag ontbreken uit jouw tuin? Lees dan snel verder!

Fit & fabulous dankzij de zwemspa

Wil je graag in beweging komen om een beetje fit te worden? Maar voel je er weinig voor om je een paar keer per week naar de sportschool te slepen? Dan is een zwemspa wellicht de perfecte oplossing voor jou! In dit type bad zijn krachtige jets ingebouwd die zorgen voor stromen in het water waar je tegenin kunt zwemmen. Handig; zo heb je namelijk niet heel veel vierkante meters nodig maar kun je toch aan je conditie werken in het water!

Een tuinset om gezellig te eten

Wellicht is het momenteel wat te koud om ‘s avonds in de tuin te eten, maar voor je het weet staat de lente weer voor de deur! En dat betekent: het perfecte seizoen om in de tuin te eten! Een goede voorbereiding is belangrijk, dus ga nu alvast op zoek naar een mooie tuinset die past in jouw tuin. Tegenwoordig is de keuze enorm, wat het lastig kan maken een geschikt exemplaar te vinden. Ga jij voor industrieel staal of toch landelijk wicker? De keuze is aan jou!

Vuurkorf voor de warmte

Ben je een echte koukleum? Dan is een vuurkorf onmisbaar in jouw tuin! Maak het gezellig rond het vuur en geniet van de warmte die ervanaf komt. Lekker, met z’n allen thee drinken, zittend naast het gezellig knisperende vuur. Je kunt het extra leuk maken door iedereen een spies te geven om marshmallows te roosteren – cozy!

Waterschaal voor de vogels

Maak van je tuin een plek waar ook vogels zich welkom voelen; ze hebben het namelijk al zwaar genoeg nu het winter is. Maak het hen wat gemakkelijker en plaats een mooie, platte schaal in je tuin waar je dagelijks schoon water in giet. Hierin kunnen vogels lekker badderen of uit drinken. Dat ziet er ook nog eens reuze gezellig uit.

 

Previous «
Next »