Deze gadgets passen perfect bij jouw drone

  • Menfacts
  • November 13, 2018
  • Comments Off
drone gadgets

Om volop van jouw drone te kunnen genieten kan je op zoek gaan naar drone gadgets die je zullen helpen het meeste uit jouw vlieguren te halen en de leukste foto’s en video’s te maken.

Extra veligheid

Naast een drone die alles kan vastleggen, is het ook handig als je extra veilig kunt vliegen. Dit kan door extra veiligheidssensoren op de vleugels te plaatsen. De vleugels kunnen hard aankomen als je deze met je hand deze aanraakt. Hierbij installeer je meedraaiende plastic vormen om de propellers die als eerste je hand aanraken. Wanneer dit gebeurt, zal de sensor zeer snel in actie treden en de propellers laten stoppen. Het enige nadeel is dat het ten koste kan gaan van de stabiliteit door het extra gewicht.

Coole verlichting

Opvallende LED lampen zie je tegenwoordig op alles. Op het lijstje van drone gadgets mag dit natuurlijk ook niet ontbreken. Zo laat je jouw drone nog eens extra opvallen in de schemering, dat is erg handig als je wilt inschatten waar je drone zich bevindt.

Landings accessoires

Vaak is de drone voorzien van rechte latten waarmee je de drone op een recht stuk grond makkelijk kunt laten landen. Dit werkt vaak goed, wil je echter op een oneven stuk grond landen, bijvoorbeeld in een bos- of berggebied, dan kan dit niet altijd even goed werken. Ook hier vind je handige oplossingen voor: er zijn diverse types landingsgestellen beschikbaar waardoor je drone kan landen op de moeilijkere ondergronden. Zo kan je ook lekker vliegen in de ruige gebieden voor leuke plaatjes.

Extra batterijen

Vliegen met een drone kan erg leuk zijn, maar het heeft ook een nadeel: de batterijen raken vaak snel op. Zelfs de duurdere varianten gaan ongeveer 2 minuten mee. De oplossing is simpel als je wat langer vliegplezier wilt hebben: koop meerdere batterijen. Het is natuurlijk zonde als je redelijk snel moet stoppen op een mooie locatie. Hierbij kan je handige tassen kopen waarmee je de batterijen kunt vervoeren.

Previous «
Next »