Strijden met de Star Wars Battle Drones

  • Menfacts
  • augustus 23, 2018
  • Comments Off
star wars drones

Wat kun je doen met de star wars drones

Propel wou dat deze drones niet alleen op Star Wars-ruimteschepen leken die er heel erg cool uitzien, maar ook zoals hen kunnen vliegen. En het ontwerpteam heeft een aantal creatieve oplossingen bedacht. Als piloot kun je tijdens een drone gevecht pronken met luchtstunts door een druk op de knop en zo een flip tevoorschijn halen.

Let wel op, de star wars drones hebben meerdere snelheidsniveaus! Het is aan te raden om bij het laagste niveau te beginnen totdat je de drone onder controle hebt. Daarnaast kies je beter de juiste locatie om te spelen, want deze drones zijn echt wel snel. Ervaren piloten kunnen binnenshuis spelen, maar mensen met minder ervaring kunnen baat hebben bij een open veld.

Voor wie zijn de star wars drones gemaakt?

Deze verfijnde star wars drones zijn geweldig om naar te kijken, maar moeilijk om mee te vliegen voor beginners. Wanneer je voor het eerst de Star Wars-gevechtsdrone in handen krijgt, zou je het ding het liefst meteen willen aanzetten en wegvliegen. Maar voordat je gaat vechten met drones, moet je eerst grip krijgen op de drone en daar heeft Propel goed over nagedacht met een eenvoudig leerproces in een app.

Het simpele feit is dat deze drones zijn gemaakt voor superfans van alle leeftijden, omdat ze zijn ontstaan vanuit een passie voor Star Wars. Bovendien zijn de prijzen sterk gedaald, waardoor ze een geweldige investering zijn geworden voor wie zijn of haar Star Wars-verzameling wil uitbreiden.

Het begint bij de verpakking. De star wars drones zijn met de hand geschilderd, individueel genummerd en worden geleverd in een speciale doos. Van zodra je het deksel optilt, begint bekende Star Wars-muziek te spelen. Alleen al de muziek en de verfijnde manier waarop de drones zijn gemaakt, tovert al een enorme glimlach op je gezicht.

Spelmogelijkheden

Propel ontwierp verschillende missies om je de basisprincipes van het drone vliegen te leren. En als je klaar bent om een eerste drone gevecht aan te gaan, zul je al snel de lasers en sensoren opmerken die detecteren als je geraakt wordt. Maximaal 12 spelers kunnen het uitvechten en waar het om draait in een drone gevecht is overleven en in de lucht blijven.

Propel’s visie van het vechten met drones omvat het ontstaan van een Pokemon Go-gelijke gemeenschap wereldwijd. Een gemeenschap van spelers die luchtgevechten op straat starten en onderling strijden om de top van de ranglijsten te bereiken. Het is een hoog gegrepen doel, maar dit is Star Wars waar we het over hebben.

Bekijk hieronder het promo filmpje van Propel. Op youtube.com zijn ontzettend veel filmpjes te vinden met Star Wars battle drones

 

Previous «
Next »