• Homepage
  • >
  • Travel
  • >
  • De leukste steden om oud en nieuw te vieren: New York City

De leukste steden om oud en nieuw te vieren: New York City

  • Rogier
  • november 29, 2022
  • Comments Off
citytrip-naar-new-york

Een citytrip met oud en nieuw is de beste manier om het nieuwe jaar in te luiden. Maar wat zijn dan leuke steden om oud en nieuw te vieren? Leuke steden om oud en nieuw te vieren zijn onder meer Londen, Barcelona, Parijs, Rotterdam en nog vele andere steden. Maar het allerleukste is naar New York met kerst en oud en nieuw. Kerst staat bekend als een Amerikaans feest en om dat te vieren in de grootste Amerikaanse stad is ontzettend tof. Ook oud en nieuw is in New York een hele gebeurtenis en erg leuk om eens mee te maken. Een aanrader is dus een citytrip naar New York met kerst en oud en nieuw.

Citytrip naar New York

Wat maakt een citytrip met naar New York met oud en nieuw dan zo bijzonder? Allereerst is een citytrip naar New York altijd de moeite waard. Deze stad voelt aan alsof je in een andere wereld bent, de drukte en grootte is immens. Misschien denk je dan ik hou helemaal niet zo van drukte, maar in New York is dit een bijzonder fenomeen en gaaf om mee te maken. Verder is er in de stad ontzettend veel te zien en te doen. In New York verveel je je geen moment.

Nieuwjaar in New York vieren

Oud en Nieuw in New York is ook erg bijzonder. Er hangt een bepaalde sfeer in de stad die niet te beschrijven is. Normaal gesproken ligt de nadruk in New York altijd op werken, werken en nog meer werken. Tijdens oud en nieuw is iedereen vrij, gezellig en niet gestresst. Nieuwjaar in New York vieren gebeurt met name op Times Square. Dit grote en wereldberoemde plein staat erom bekend dat er tijdens oud en nieuw een grote klok hangt die aftelt. Tijdens oud en nieuw op Times Square wordt er ook vuurwerk afgestoken en veel champagne gedronken. Het is een ervaring om nooit te vergeten en die een aanrader is voor iedereen. New York is een geweldige stad om te bezoeken en om dit te doen tijdens de jaarwisseling is één van de gaafste dingen die jou in je leven gaat overkomen. Boek dus snel jouw reis naar New York voor kerst en oud en nieuw als je deze hele toffe ervaring absoluut niet wilt missen.

Previous «
Next »