De stoerste cases voor je iPhone

  • Menfacts
  • juli 2, 2017
  • Comments Off
iphone 7 hoesje

Ben je op zoek naar een iPhone 7 hoesje? Wil je niet iets truttigs maar juist iets stoers en robuust? Ook dan zijn er tal van mogelijkheden op het gebied van iPhone cases.

Volledige bescherming

Het doel van een iPhone 7 hoesje is natuurlijk dat je toestel volledig beschermd is. Laat je het toestel een keer vallen, dan zou het toch erg fijn zijn als het toestel niet meteen in gruzelementen ligt. Speciaal daarvoor zijn er speciale bumpercases ontwikkeld die, in de meeste gevallen, zorgen dat het toestel op de bumper terecht komt, en niet op een hoekje of het glas zelf. Zo kun je ook na de val nog genieten van een goed werkende iPhone 7!

Ik wil iets unieks!houten-iphone-7-hoesjes

Speciaal voor de mannen die op zoek zijn naar iets unieks zijn er ook speciale houten hoesjes ontwikkelt. Daadwerkelijk gemaakt van hout en een goede bescherming van je toestel. Daarnaast biedt een houten case voor je iPhone 7 veel grip, en glijdt niet zomaar uit je handen.

M’n batterij gaat zo snel leeg…

Heb je zoveel leuke dingen op je iPhone staan, of ben je de hele dag bezig met je toestel? Dan gaat de batterij waarschijnlijk ook net iets te snel leeg. Speciaal daarvoor zijn er ook battery cases. Inderdaad, een oplaadbaar hoesje! Dankzij deze hoesjes wordt je batterij capaciteit een stuk groter en kun je de dag doorkomen!

Previous «
Next »