Voor iedere man een stijlvol horloge

  • Menfacts
  • juli 3, 2017
  • Comments Off
horloges

Mannen zonder een horloge, je komt ze nog vrij weinig tegen en dat is ook niet zo gek. Een horloge is ten slotte hét sieraad voor de man en maakt een outfit compleet. Een chique horloge aan je arm hangen die matcht met een strak pak of juist een kleurrijk, stijlvol horloge die je donkere outfit iets meer kleur geeft. Benieuwd hoe het assortiment aan horloges er precies uitziet? Dat lees je hieronder.

Ruim assortiment horloges

Omdat een horloge zoveel wordt gedragen door mannen, zijn ze er in verschillende vormen, kleuren en maten. Ga je voor een zwart horloge met een leren bandje of misschien vind jij juist een zilver horloge met een stalen band wel mooier. Een klein uurwerk met geen poespas of juist een horloge met handige functies zoals een stopwatch, kalender en alarm. De mogelijkheden zijn echt eindeloos. Wat voor type man je ook bent, stoer, stijlvol of chique, er is voor iedere man een passend horloge te vinden. Daarnaast kun je tegenwoordig bij veel horloges zelf het bandje en het uurwerk samenstellen. Ga bijvoorbeeld voor een schakelband met een rode wijzerplaat of juist een bruin bandje met een witte wijzerplaat, vaak is er van alles mogelijk. Daarnaast kun je natuurlijk ook meerdere bandjes kopen, zodat jij regelmatig kunt wisselen en weer een nieuw horloge om je pols hebt hangen!

Diverse merkenarmani horloges

Verder zijn er natuurlijk ook diverse horlogemerken op de markt, onder andere Seiko, Michael Kors, Guess of Armani horloges. De prijs is variërend per merk, maar hangt ook af van het soort bandje, het formaat en het soort uurwerk. Armani horloges zijn bijvoorbeeld zeer innovatief en klassiek, terwijl een horloge van Seiko garant staat voor een horloge met de laatste technische snufjes. Hoe je het ook wendt of keert en welk horloge je ook kiest, met een stijlvol horloge zit je nooit fout.

Neem een kijkje en vind jouw horloge!

Ben jij op zoek naar een nieuw herenhorloge? Of het nou is om jezelf te verwennen of iemand anders heel blij te maken, bij horloge.nl vind je gegarandeerd dé perfecte horloge! De website is heel overzichtelijk ingedeeld en heeft diverse filtermogelijkheden. Het assortiment is enorm uitgebreid met ruim 6000 horloges en meer dan 80 merken. Benieuwd wat er veel verkocht wordt? Neem dan eens een kijkje bij de populaire merken.

Previous «
Next »