Een voetbalreis naar Portugal boeken

  • Menfacts
  • januari 23, 2020
  • Comments Off
voetbalreizen naar Portugal

Portugal is een ideale bestemming voor een heerlijke zonvakantie, te combineren met een mooie potje voetbal. Het heeft een gigantische kustlijn aan de Atlantische Oceaan waar je ook de grote steden kunt vinden. Je kunt een voetbalreis naar Portugal zodoende gemakkelijk koppelen met een stedentrip en een bezoek aan het strand. Het Mediterraans klimaat zorgt ervoor dat het in het land vrijwel altijd droog en zonnig is. Een voetbalreis naar Portugal boeken staat dan ook garant voor veel zonplezier, volle terrasjes en natuurlijk een prachtige voetbalpot als toetje!

Top 3 voetbalclubs Portugal

De Portugese competitie, de Primeira Liga, wordt al jaren gedomineerd door een vaste top drie, namelijk FC Porto, Benfica en Sporting Lissabon. Intens populaire voetbalclubs die de kuststeden Porto en Lissabon als thuisbasis hebben. Voetbalclubs die zowel in eigen land als in Europa een aardig volle prijzenkast hebben opgebouwd en dan ook vaak in de Champions League te bewonderen zijn. Naast Europese spelers voetballen ook relatief veel Zuid-Amerikaanse spelers in deze competitie. Spelers die na enkele jaren in de Primeira Liga soms voor recordbedragen verkocht worden aan de allerhoogste topclubs van Europa. Voetbalreizen naar Portugal zijn dan ook populair bij voetballiefhebbers vanuit de hele wereld.

Een voetbalreis naar Porto

Een voetbalreis naar Portugal boeken doe je meestal om één van de drie topclubs te bezoeken. Eén daarvan heeft als thuisbasis de stad Porto. FC Porto is de laatste van deze drie clubs geweest die in staat was om het prestigieuze toernooi de Champions League te winnen. Dit was in 2004 en onder de leiding van niemand minder dan Mourinho. De club heeft daarna nog vele malen mee mogen doen op het allerhoogste Europese niveau, maar haalde daarbij niet meer de finale. Wanneer je een voetbalreis naar Portugal boekt om FC Porto te bewonderen zul je belanden in het Estádio do Dragão stadion. Een schitterend stadion die plaats biedt aan meer dan 50 duizend voetballiefhebbers.

De derby van Lissabon

De andere clubs die de top drie voltooien komen beide uit Lissabon. Eén van deze twee clubs is Sporting Lissabon dat haar thuiswedstrijden speelt in het Estádio José Alvalade voor ruim 50 duizend liefhebbers. De andere club is Benfica, de meest succesvolle voetbalclub uit Portugal. Spelend in het Estádio da Luz dat maar liefst plaats biedt aan bijna 65 duizend fans. Voetbalreizen naar Portugal worden dan ook het vaakst naar deze stad geboekt, zeker wanneer de stadsderby op het programma staat tussen de eeuwige aartsrivalen. Een voetbalreis naar Portugal in combinatie met een stedentrip in Lissabon is dan ook zeer geliefd!

Compleet voetbalreis naar Portugal pakket

Een voetbalreis naar Portugal boeken zou je in principe zelf kunnen regelen, er zijn echter ook zat websites op internet te vinden met aanbiedingen van voetbalreizen naar Portugal. Deze websites hebben vaak een compleet pakket samengesteld van een voetbalreis naar Portugal waarbij jezelf helemaal niks meer hoeft te regelen. De heen- en terugreis, het hotel en de entreetickets voor de wedstrijd zitten allemaal in één pakket, je hoeft dan zelf niks meer uit te zoeken. Hoewel dit zeker een gemakkelijke optie is, is het wellicht dan ook niet de goedkoopste manier om op voetbalreis naar Portugal te gaan! P1Travel is een uitzondering op de regel. Zij bieden voetbalreizen naar Portugal aan met verschillende bouwstenen!

Voetbalreis naar Portugal zelf samenstellen

EP1Travel heeft een bijzonder concept bedacht om voetbalreizen naar Portugal betaalbaar te houden. Zij bieden jou de unieke gelegenheid om door middel van verschillende bouwstenen jouw eigen ideale voetbalreis naar Portugal samen te stellen. Je bepaalt zelf waar je slaapt, je bepaalt zelf van waar je vliegt en je bepaalt zelf waar je uiteindelijk wilt gaan zitten in het stadion. Je bepaalt bijvoorbeeld zelf van welk vliegveld je wilt vertrekken, kun je een kamer uitzoeken in het goedkopere segment en bestel je voetbaltickets in de tweede ring wat verder van het veld (heb je ook nog eens veel beter overzicht op het spel). Op deze manier kun je de kosten van voetbalreizen naar Portugal zelf onder controle houden.

Aanbiedingen van voetbalreizen naar Portugal

Wanneer je op zoek bent naar leuke aanbiedingen van voetbalreizen naar Portugal kom je ook al gauw uit op de website van P1Travel. De mensen achter deze site zijn ware voetballiefhebbers en hebben een aanbod aan geweldige voetbalreizen naar Portugal. Op de actiepagina van de website kun je spetterende voetbalreis aanbiedingen vinden. Zo kun je voor een gereduceerd bedrag goedkope voetbalreizen naar Portugal boeken. Vooral buiten het hoogseizoen om zijn er goedkopere pakketten samen te stellen in verband met goedkopere vliegtickets. Ben je niet aan een bepaalde datum gebonden ben je dus helemaal spekkoper!

Goedkope voetbalreizen naar Portugal

Behalve goedkope voetbalreizen naar Portugal kun je bij P1 Travel nog veel meer leuke voetbalwedstrijden boeken door heel Europa. Zo zijn er onder andere op de site ook goedkope voetbalreizen beschikbaar voor de Bundesliga, Premier League, Serie A en de Primera División. Schitterende competities met mooie affiches in prachtige speelsteden en dat allemaal voor een zeer schappelijke prijs!

Previous «
Next »