• Homepage
  • >
  • Sport
  • >
  • Kamperen in Frankrijk, wat mag niet ontbreken op je paklijst

Kamperen in Frankrijk, wat mag niet ontbreken op je paklijst

  • Menfacts
  • januari 23, 2020
  • Comments Off

Kamperen in Frankrijk is een vakantie die je nooit zult vergeten. Het ontbijten met verse baguette, de prachtige natuur beleven en natuurlijk eindeloos relaxen in het heerlijke Frankrijk. Heb jij al een lijstje gemaakt van spullen die je mee moet nemen op vakantie? Deze is waarschijnlijk nog niet compleet. Wij hebben namelijk een unieke paklijst samengesteld voor een kampeertrip naar Frankrijk. Dit zijn de spullen waar je wellicht niet meteen aan denkt om mee te nemen, maar echt onmisbaar zijn voor jouw kampeervakantie in Frankrijk.

Gympen voor in de auto

Tijdens het warme zomerweer in Frankrijk, zul je veel op slippers lopen. Toch is het belangrijk om altijd een paar schoenen in de auto te hebben liggen. Waarom dit belangrijk is? Het is namelijk in Frankrijk verboden om auto te rijden met slippers aan. Je kunt een hoge boete verwachten wanneer je met slippers aan achter het stuur gaat. Gooi daarom altijd een extra paar schoenen in de auto!

Een rubberboot

Wat is een kampeervakantie in Frankrijk, zonder het genot van een fijn meertje of een rivier? Dit is heerlijk om in te zwemmen en in te spelen. Maar wat nog leuker is, is om een rubberboot mee te nemen op vakantie. Geniet de hele vakantie van bootje varen in het water. Het is een kleine investering om de hele vakantie plezier van te hebben. Wil je ook een mooie rubberboot meenemen naar jouw vakantie in Frankrijk? Neem dan een kijkje op rubberbootshop.nl voor een royaal aanbod aan rubberboten en meer!

Paracetamol

Je wilt er niet aan denken, maar er kan altijd iets vervelends gebeuren of een koorts opzetten tijdens de vakantie. Dan kun je beter zelf paracetamol bij je hebben. Dit is niet alleen praktisch omdat je een ritje naar de Franse farmacie bespaart, ook bespaar je flink wat geld. In Frankrijk gelden er andere regels omtrent medicatie en is het een stuk lastiger en een stuk duurder om pijnstillers te kopen.

Frans woordenboekje

Ben jij niet compleet vaardig in de Franse taal? Geen probleem! Niet alleen heb je vandaag de de jouw smartphone om te helpen met het vertalen, ook kunnen handige pocketboekjes van de Franse taal helpen. Neem altijd een taalboekje voor Frans op Reis mee. In het geval dat je geen internetverbinding hebt of je telefoon uitgevallen is, heb je altijd nog een mogelijkheid om in het Frans om hulp te vragen.

Had jij bovenstaande producten al op jouw inpaklijst staan voor de kampeervakantie naar Frankrijk? Zo niet, dan zijn dit mooie toevoegingen voor een onbezorgde vakantie in het prachtige Frankrijk. Ga goed voorbereid op vakantie en geniet zo van een onvergetelijke reis in Frankrijk. Zoek je nog een rubberboot voor op vakantie? Die shop je eenvoudig online via rubberbootshop.nl.

Previous «
Next »