De Emporio Armani Smartwatch: stijlvol en functioneel

  • Menfacts
  • januari 20, 2020
  • Comments Off

Smartwatches waren lange tijd een gadget waar enkel sportfanaten interesse in hadden, maar deze slimme horloges bieden tegenwoordig nog veel meer interessante functies. Een smartwatch moet niet alleen functioneel zijn, maar ook stijlvol. Vandaar dat nu ook de modemerken hun eigen smartwatches uitbrengen. 

Onze favoriet is de Emporio Armani smartwatch. Deze smartwatch combineert de nieuwste technologie├źn met een klassiek en luxueus design. Je kunt er een waaier aan dingen mee meten, gaande van je slaappatroon tot je hartslag. Deze gegevens worden opgeslagen en geanalyseerd door een app op je smartphone waarmee je smartwatch verbonden is. 

Technologische opties

Een Emporio Armani smartwatch om je pols ziet er niet alleen knap uit, het biedt je ook enorm veel voordelen. Je kunt niet alleen je sportieve prestaties op de voet volgen en verbeteren, je kunt er ook draadloos mee bellen en muziek mee bedienen. Daarnaast zijn er ook functies waarmee je contactloos kan betalen en het is zelfs mogelijk om een game te spelen met je smartwatch. Je kunt bijvoorbeeld slots en tafelspellen spelen via de knoppen van je digitale polshorloge. 

Er zijn tegenwoordig verschillende ontwikkelaars die bezig zijn met het maken van spellen die bestuurd kunnen worden met een smartwatch. Aangezien je horloge gekoppeld is aan je smartphone, krijg je meldingen als er een bericht binnenkomt of als je een oproep ontvangt. Deze notificaties zijn ook van toepassing als je wilt gokken. Op je smartwatch krijg je het speelveld te zien en met enkele knoppen kun je het spel bedienen. Wil je dit gratis testen, schrijf je dan in bij een bookmaker die een casino bonus aanbiedt.

Modieus en veelzijdig

Aan functionaliteiten is er geen gebrek, maar ook op modevlak biedt de Armani smartwatch heel wat mogelijkheden. De wijzerplaten en bandjes kun je aanpassen en verwisselen zodat het horloge altijd bij je outfit past. Zo kom je steeds stijlvol voor de dag, ook als je na het sporten op date gaat. 

De collectie smartwatches van Armani bestaat uit twee slimme modellen die je draadloos met je smartphone kunt verbinden: hybride modellen en modellen die volledig digitaal zijn. De volledig digitale modellen beschikken over een digitaal touchscreen en de hybride modellen hebben nog analoge wijzerplaten. Dit type beschikt echter ook over allerlei technologische snufjes en functies. 

Wat de smartwatches van Armani zo speciaal maakt is ongetwijfeld het feit dat ze zo modebewust zijn. De stalen horlogekasten bieden een sterke en degelijke basis en dankzij de verwisselbare bandjes bepaal je zelf wat je uitstraalt. 

Previous «
Next »