Netflix Serie Shooter

  • Menfacts
  • september 3, 2018
  • Comments Off
Netflix Is een Amerikaans bedrijf dat wereldwijd een maandabonnement aanbiedt om films en series te kunnen kijken. Dit mag onbeperkt voor een maandelijkse vaste prijs. Het is een populaire manier om televisie te kijken.
Netflix is ondertussen al goed ingeburgerd bij het volk. Niet alleen bij mannen, maar ook zeker bij vrouwen. Eén van de grote voordelen van Netflix is dan wel dat je niet moet wachten op irritante reclame blokken.
Je kan op Netflix ook gewoon voort- en terugspoelen.

Wat valt er te zien?

Op Netflix kan je alle soorten films en series kijken. Er is een sterk aanbod van Deense en Zweedse series. Er zijn series uit Israël, België en Engeland.Maar er zijn ook populaire Amerikaanse reeksen.
Zo heb je ook de Netflix serie Shooter. De serie Shooter is een Amerikaanse reeks met heel veel actie. Ze bevat veel scènes waarin op spectaculaire manier stunts worden uitgehaald en complotten worden gesmeed.
De serie shooter zit vol met intriges en onverwachte wendingen. Niemand is wie je denkt dat hij is. Alle plotwendingen zijn mogelijk en dit maakt deze serie Shooter erg spannend.
De afleveringen zijn netjes opgebouwd. Doordat er steeds onverwachte wendingen zijn in het verhaal kan je je aan alles verwachten.
De Netflix serie Shooter is verweven met een prachtig, goed gefundeerd en interessant opgebouwd verhaal. Het scenario van de tv serie shooter is geschreven met veel zorg voor details, inhoud en visuele aspecten.

Korte inhoud: Netflix serie Shooter?

Een hooggeplaatste ex-marinier komt terug van zijn missie als sluipschutter om de moord op de president te voorkomen. Dit lukt niet en hij is al snel zelf diegene die zal beschuldigd worden van die moord!
Dit is de korte inhoud van de Netflix serie Shooter in een notendop.
Een schitterend uitgangspunt om maar liefst -tot nu toe – drie seizoenen rond te bouwen.
De hele serie draait om een complot rond de firma “Atlas”. Aflevering na aflevering komen we meer en meer te weten wie en wat Atlas belichaamt. Het hoofdpersonage Bob Lee Swagger is een mysterieuze man waar veel vraagtekens rond geplaatst worden en waar je de antwoorden niet dadelijk van ziet. Je moet dus mee op zoek.
In de tv serie Shooter zijn de karakters van de personages erg complex opgebouwd. Je hebt niet gezien wat achterliggende redenen zijn voor bepaalde handelingen. De waarheid wordt steeds omfloerst of omzeilt. Dit brengt veel spanning en vooral veel vragen met zich mee. De makers van de serie Shooter zorgen er steeds voor dat elke aflevering eindigt met een cliffhanger. De suspens blijft hangen.

Hoeveel seizoenen?

Momenteel zit de Netflix serie Shooter aan zijn derde seizoen. Als je er nog geen enkele aflevering van gezien hebt, dan is dit zeker een goede tip voor een avondje televisie kijken.
De Netflix serie Shooter mag in de categorie van goede series op Netflix geplaatst worden.
Er spelen relatief onbekende acteurs in mee maar de acteurs spelen goed en overtuigend. Hoofdrollen zijn weggelegd voor Ryan Phillippe, Omar Epps en Cynthia Addai-Robinson.
De tv serie Shooter is een reeks die voor iedereen te bekijken valt vanaf de leeftijd van 16 jaar. De serie is spannend, intrigerend, goed gemaakt en heeft een prachtige opbouw in verhaal en spanning.
De tv serie Shooter is zeker een aanrader als je houdt van dit soort mysterieuze actie reeksen.

Previous «
Next »