• Homepage
  • >
  • Games
  • >
  • Deze 5 mobiele games helpen jou de lockdown door!

Deze 5 mobiele games helpen jou de lockdown door!

  • Rogier
  • december 30, 2020
  • Comments Off
mobiele games downloaden

De zware lockdown heeft ervoor gezorgd dat wij voornamelijk thuis op de bank zitten. Een leuk uitstapje of een bezoek aan een restaurant, het zit er de komende tijd niet in. Verveling slaat al snel toe. Wat moet je in hemelsnaam doen om de tijd te doden. Je kan één van de vijf onderstaande mobiele games downloaden op de smartphone of tablet. De game apps bieden vermaak en kunnen je voor een deel door de lockdown heen helpen.

1. Draw Something

De applicatie ‘Draw Something’ is al jarenlang ongekend populair. Het doel van de mobiele game is dat de speler doormiddel van tekeningen kan laten zien wat hij of zij wilt over wilt brengen. Ben jij een goede tekenaar en heb je zin in een spelletje, dan is Draw Something de app voor jou. Het leuke is dat je zelf steeds een thema kan uitkiezen en het niveau ook best hoog kan zijn. Hoe moeilijker hetgeen dat jij moet uitbeelden, des te meer munten je kan winnen. En die munten zijn essentieel, want daarmee kan je kleuren kopen om mee te gaan tekenen. Dit maakt het vervolg van het spel weer wat  eenvoudiger.

2. Candy Crush Saga

De mobiele game ‘Candy Crush Saga’ is wereldwijd een groot succes. In de Verenigde Staten verscheen er zelfs een televisieprogramma waarin de deelnemers het spel tegen elkaar spelen en kans maken op 100.000 dollar. Candy Crush Saga kan jij gratis downloaden in de App Store en de Google Play Store. Je moet proberen om met de snoepjes combinaties te maken en deze op die manier weg te spelen. Ieder level heeft zo zijn eigen doel en het zal steeds ingewikkelder worden. Heb jij voldoende overzicht en kan je goed puzzelen? Dan raden wij de Candy Crush Saga app aan.

3. Angry Birds Go


Het spel ‘Angry Birds Go’ is het vervolgspel van de reguliere Angry Birds. Ditmaal moet je plaatsnemen in een zeepkist en een route afleggen. De race is steeds weer bloedstollend spannend, want er zijn voldoende obstakels die je de weg versperren. Kom jij als eerste bij finish aan, dan heb je gewonnen. Kijk trouwens wel goed uit, want er zijn allerlei ballen die op je afkomen en zomaar kunnen ontploffen.

4. Wordfeud


Puzzelaars opgelet, want Wordfeud is een garantie voor veel puzzelplezier. Het spel lijkt een beetje op Scrabbel, alleen dan op de smartphone of tablet. Je speelt tegen onbekende tegenstanders of tegen jouw vrienden en familie. Je moet worden maken met de letters op het speelveld en op die manier ook de meeste punten komen. Moeilijke en lange woorden zijn natuurlijk extra waardevol. Wie is vandaag het slimste?

5. Ruzzle

Vroeger moesten wij de krant openslaan om een leuke woordzoeker te kunnen spelen, maar dat is tegenwoordig veel gemakkelijker geworden. Het enige wat jij nog nodig hebt is de Ruzzle applicatie. Je hebt de keuze uit onwijs veel verschillende woordzoekers en dat allemaal op jouw smartphone en/of tablet. Verzamel punten met de letters die jij hebt gekregen en versla vrienden. Ieder spel bestaat uit drie spannende rondes. 

Previous «
Next »