• Homepage
  • >
  • Overig
  • >
  • Een degelijke raamdecoratie kan niet ontbreken bij de inrichting van je huis

Een degelijke raamdecoratie kan niet ontbreken bij de inrichting van je huis

  • Menfacts
  • december 30, 2020
  • Comments Off
raamdecoratie

Een aantal maanden geleden hebben jullie een nieuw huis gekocht. Er moest nog wel het nodige aan gedaan worden voordat alles af was. Maar gelukkig hebben jullie de renovatie succesvol weten af te ronden en wordt het nu tijd voor het leukste onderdeel waar jullie het meest naar uit hebben gezien: het inrichten van een splinternieuwe woning!

Bij de inrichting van jullie nieuwe huis komen zoveel dingen kijken. De muren moeten opnieuw geverfd worden en jullie zijn druk bezig te bepalen welke kleuren jullie graag waar zouden hebben. Tijdens de renovatie hebben jullie al het nodige gedaan natuurlijk en hebben jullie een nieuwe gietvloer laten plaatsen in de woonkamer en is de keuken voorzien van een mooie Portugese tegelvloer. 

Bij een duurzame woning kijk je naar zonwering die isolerend werkt

Verder willen jullie je huis ook zo duurzaam mogelijk maken en hebben jullie daarom bij voorbaat al gekozen om bijvoorbeeld vloerverwarming in de woon- en badkamer aan te leggen en dubbel glas in alle vensters te laten installeren. Door middel van een uitgebreide isolatie van zowel het dak als de vloer hopen jullie straks ook daar een stuk zuiniger uit te komen en het energieverbruik aanzienlijk minder te laten zijn dan wat de vorige bewoners betaalden. 

Maar natuurlijk ben je er daar nog niet mee. Ook met andere details kun je ervoor zorgen dat je een stuk minder energie verbruikt. Zo hebben jullie ervoor gekozen om vrijwel alle verlichting in huis te laten plaatsvinden door energiezuinige LED verlichting. Deze lampen zijn tot wel 70% zuiniger in hun energieverbruik en zijn vanwege de lange levensduur ook nog eens een stuk goedkoper en minder vervuilend op de lange termijn dan conventionele gloeilampen. 

Juiste zonwering werkt isolerend zowel in de zomer als de winter

Een ander aspect waar jullie ook opletten is de raamdecoratie. Door middel van het installeren van de juiste zonwering kun je er ook voor zorgen dat je nog minder warmte verliest tijdens de koude wintermaanden en gedurende de warme zomermaanden houdt je de warmte juist buiten de deur. De manier van raamdecoratie die het beste aansluit op de rest van jullie interieur is door het laten installeren van jaloezieën. 

Jaloezieën hebben een isolerende werking, waardoor het tijdens de warme maanden frisser blijft in huis en tijdens de koude wintermaanden blijft het juist warmer in huis. Bovendien geven jaloezieën een extra warme sfeer in huis en vormen op deze manier de ideale manier van zonwering die het beste aansluit op wat jullie zoeken. Bij topjaloezieen.nl hebben jullie gelukkig een enorme hoeveelheid verschillende soorten jaloezieën gevonden, zodat jullie er zeker van kunnen zijn dat je een passend model vindt voor ieder ruimte. 

Op maat gemaakte jaloezieën worden geleverd in uiteenlopende materialen

Alle jaloezieën worden speciaal op  maat gemaakt, zodat je er zeker van kunt zijn dat zodra je eenmaal een keuze hebt gemaakt, deze jaloezieën ook perfect aansluiten op datgene wat jullie in gedachten hebben. Er is zo’n ruim assortiment aan verschillende soorten jaloezieën gemaakt van uiteenlopende materialen, dat je er gegarandeerd de juiste jaloezie kunt vinden voor iedere ruimte. 

Zo wil je in de woonkamer speciale houten jaloezieën van lindehout laten plaatsen. Deze geven een warme sfeer aan je woonkamer en komen bijzonder sjiek over. Het voordeel van houten jaloezieën is bovendien dat ze niet krom trekken en niet verkleuren. Dat is een van de voordelen als je met natuurlijke producten werkt. In de badkamer, waar toch een hoop vocht aanwezig is nadat je bijvoorbeeld in bad bent geweest of uitgebreid hebt gedoucht, zijn kunststof jaloezieën beter geschikt, omdat deze niet beïnvloed worden door een hoge luchtvochtigheid.

Previous «
Next »