Een goede ontharingscreme voor mannen

  • Menfacts
  • maart 20, 2017
  • Comments Off

Aantrekkelijk zonder haren

Was ontharingscrème vroeger vooral iets voor de vrouw, tegenwoordig zijn mannen de haren ook liever kwijt dan rijk. Zeker op plaatsen als de borst, onder de oksels, op de rug en in de schaamstreek. Veel vrouwen vinden je zonder al die vervelende haren veel aantrekkelijker en meestal is het nog hygiënischer ook. Zeker in de schaamstreek is scheren best lastig. Gebruik je echter een goede ontharingscrème, dan is scheren, waar dan ook op je lichaam, een fluitje van een cent.

De erogene zone ontharen

Voor het scheren van de erogene zone gebruik je een speciale ontharingscrème. Het voordeel van deze manier van ontharen is dat je je schaamhaar niet definitief kwijt bent. Tref je een keer een vriendin die helemaal weg is van schaamhaar bij een man, dan stop je eenvoudig met de ontharingscrème. Het is de bedoeling dat je deze crème royaal aanbrengt op je huid en echt even een minuut of 7 laat intrekken. Daarna zul je merken dat je de haartjes heel eenvoudig kunt wegvegen.

Verwijder het haar onder je oksels

Zeker in de zomer is dit voor veel mannen een issue. Sla je lekker een balletje op het strand en word je gehinderd door de aanblik van al dat okselhaar? Het gebruik van een ontharingscreme voor mannen laat al die haartjes snel en eenvoudig verdwijnen. En al doe je het niet vanwege de look, dan is de hygiëne al een belangrijk punt waarom je je oksels zou scheren. Ook heb je na het ontharen veel minder last van vervelende en vieze geurtjes. Uiteraard vergroot dit alles je zelfvertrouwen en ben jij helemaal de man. Er zijn speciale crèmes om je oksels te ontharen en je loopt op deze manier geen kans op vervelende en ontsierende wondjes.

Weg met dat borsthaar

Ook wanneer je van je borsthaar af wilt, is ontharingscreme voor mannen een goede optie. Het voordeel is weer dat je altijd later kunt beslissen toch wat haar te laten groeien. Ook is het mogelijk om een gedeelte van je borst te ontharen. Wellicht twijfel je nog of borsthaar voor jou echt het symbool van mannelijkheid is en wil je niet definitief met een kale borst rondlopen. Probeer het dan een keer door middel van een crème en bevalt het je niet dan laat je het zo weer groeien.

Previous «
Next »