Welke telefoon vinden wij het beste

  • Menfacts
  • maart 21, 2017
  • Comments Off

Onvoorstelbaar hoe snel er soms alweer een nieuw model smartphone uitkomt. Hoorde je je collega’s ook al over de Samsung Galaxy S7? Of waren ze juist helemaal idolaat van de Apple Iphone 7? Uiteraard willen wij mannen graag de beste. Om je veel zoekwerk te besparen brengen wij je op de hoogte van de beste telefoons van dit moment. De lijst is trouwens willekeurig van volgorde.

Samsung Galaxy S7

Dit toptoestel uit 2016 heeft razendsnelle specificaties. Een grote verbetering is dat de camera aan de achterkant niet zover meer uit de behuizing steekt. Ook is het glas licht gebogen, waardoor het toestel lekkerder in de hand ligt. De telefoon is gemaakt van aluminium en glas. De resolutie van het scherm is hetzelfde gebleven (2560 x 1440 pixels) en kan nog steeds haarscherp worden genoemd. Een groot voordeel is de grote accu in dit toestel. Ook bij veelvuldig gebruik heb je overdag zelden een batterypack nodig. Dit mooie toestel is waterdicht en heeft prima software.

samsung galaxy s7

LG G5

Deze telefoon heeft vlotte specificaties en een schitterend scherm. Wil je je smartphone voor een gedeelte zelf in elkaar kunnen zetten met onderdelen die juist jij belangrijk vindt, dan is dit modulaire toestel heel geschikt. De hardwareprestaties zijn uitstekend en het werkgeheugen is meer dan voldoende om ook zware apps te laten draaien. Een echte uitblinker zijn de twee camera’s. Dankzij de groothoeklens maak je hiermee geweldige foto’s.

Apple Iphone 7

Omdat dit toestel water- en stofdicht is, blijft de hardware goed beschermd. Ook al zou je telefoon een half uur in het water liggen, dan is er nog weinig aan de hand. Een ijzersterk toestel. Kijk je graag video’s op je smartphone, dan zul je verrast zijn door de twee stereospeakers. De geluidskwaliteit is hierdoor perfect. Dankzij de A10 Fusion-processor is dit toestel razendsnel. Verder is de Ipone 7 energiezuinig en gaat de batterij extra lang mee.

Huawei P9

Je gaat voor een scherp geprijsde telefoon? Hierbij doe je liever gaan concessies als het gaat om snelheid en goede specificaties? De Huawei P9 weet dit prima te combineren. Het scherm is mooi afgewerkt en aan de achterkant vind je een vingerafdrukscanner. Een groot voordeel van dit toestel is de dubbele 12 megapixel-camera, waarmee je fantastische foto’s en video’s kunt maken.

Previous «
Next »