Een Hugo Boss horloge: stijl vanuit de basis

  • Rogier
  • augustus 10, 2020
  • Comments Off
stijl vanuit de basis

Er zijn natuurlijk tientallen horlogemerken op de markt. Van de ‘echte’ horlogemerken heb je natuurlijk de bekende in het dure segment, zoals Breitling, Rolex en Cartier en de goedkopere bekende merken, zoals Casio en Swatch. Ondertussen zijn er ook veel fashion ontwerpers de horlogemarkt ingestapt, waar de Hugo Boss horloge zo’n beetje de pionier was. Dit horloge staat eigenlijk los van het kledingmerk, omdat het in veel winkels te vinden is… ook in juwelierszaken en horloge speciaalzaken, zoals Excluso. Hoe komt dit en waarom zou jij ook eens voor je volgende klokje over een Hugo Boss horloge na moeten denken?

Een kwalitatief horloge voor een goede prijs

Hugo Boss heeft, sinds dat zij de horlogemarkt op zijn gegaan, gekozen voor kwalitatief goede horloges voor een lage prijs. Zij beseften dat ze met hun fashion kant al een imago hadden neergezet en dat mensen ook op deze manier voor dat imago konden kiezen. Los van het feit of je de kleding ook draagt, kan de horlogelijn iedereen aanspreken.

Hugo Boss horloges spreken veel mensen aan

Doordat Hugo Boss voor zijn horloges heeft gekozen voor een vaak simpel en strak design, kunnen deze dus veel mensen aanspreken. Zij hebben er voor gekozen om geen horloges te maken met een hoop knopjes en extra, vaak nietszeggende, klokjes op de wijzerplaat. In plaats daarvan heeft het merk een vrij basic wijzerplaat, soms met een knipoog naar andere merken, maar meestal met een geheel eigen uitstraling.

Past bij elke outfit

Misschien is die basic uitstraling er wel zodat het goed matcht met je kleding, of beter gezegd, zodat de horloges passen bij elke outfit. Vaak hebben de horloges een donkere band, zodat ook die bij elke kledingstijl past. Wil je toch liever iets meer uitgesproken: Hugo Boss heeft ook behoorlijk wat horloges met een lichtere band en anders kun je die er natuurlijk altijd op laten zetten.

Goede kwaliteit horloges

Er is natuurlijk altijd het risico dat je je naam beschadigt als je als kledingmerk een nieuwe markt op gaat. Daarom heeft Hugo Boss er vanaf het begin voor gezorgd dat de kwaliteit van de klokjes goed was. Verstandig, want als dit vanaf het begin niet goed geregeld is, dan kan een slechte kwaliteit horloge ook invloed hebben op de verkoop van waar het allemaal mee begon, de kleding. De horloges van Hugo Boss hebben dan ook vanaf het begin al kunnen concurreren met de duurdere merken in het segment.

Stijl is de rode draad

Als je kijkt naar de verschillende collecties die Hugo Boss heeft, dan valt één ding altijd op: er is een rode draad en dat is de stijl. Hugo Boss horloges hebben die chique uitstraling waar veel horlogemakers naar op zoek zijn. Misschien komt dit voor het merk makkelijk eruit, omdat het in het DNA van het merk zit, ook in hun fashion zit geen protserigheid, maar juist veel stijl vanuit een basic look.

Beste prijs kwaliteit verhouding

De horloges van Hugo Boss zijn dan ook altijd een goede aanvulling op je accessoires en passen bij iedere stijl outfit, doordat ze niet enorm uitgesproken zijn. Ze vallen juist op doordat ze zo basic zijn, met een enorme knipoog naar de stijl dat het merk al decennia heeft… en omdat de prijs/kwaliteit verhouding zo enorm goed is, zul je er jaren plezier van hebben.

Previous «
Next »

Bekijk in dit artikel ook onze specialie kortingscode voor Bamigo