Een slimme keuze: de vele voordelen van shortlease

  • Menfacts
  • maart 13, 2018
  • Comments Off
shortlease

Shortlease? Geen gek idee!

Shortlease houdt in dat je een auto privé least voor een korte periode, doorgaans vanaf een maand tot een of twee jaar. Dit kun je doen als particulier, zzp-er of voor jouw werknemers. Het kort leasen van een auto heeft meer voordelen dan de meeste mensen zich realiseren. Vooral als je de shortlease regelt via een ervaren en betrouwbare aanbieder bij jou in de buurt.

De belangrijkste voordelen van shortleasen

Wat zijn zoal de voordelen van shortlease, vergeleken met bijvoorbeeld de traditionele lease of met het zelf bezitten van een auto?

  • Shortlease is superhandig als je expat bent of zakenman en jaarlijks maar een korte tijd in Nederland verblijft. Een eigen auto bezitten is relatief duur als je expat bent en dus voornamelijk in het buitenland zit. Denk bijvoorbeeld aan de kosten van een autoverzekering, afschrijving, APK en tussentijds onderhoud bij het bezit van een auto die je feitelijk nauwelijks gebruikt. Met kort een auto leasen omzeil je deze nadelen.
  • Veel aanbieders van shortleaseauto’s hebben regelmatig mooie acties waarmee je flink wat geld kunt uitsparen. Als je op het juiste moment een auto boekt, kan dat aardig in je portemonnee schelen!
  • Shortleaseauto’s zijn doorgaans beter voor het milieu dan een eigen auto. Niet alleen zijn ze goed onderhouden, deze auto’s zijn ook vaak spiksplinternieuw of relatief nieuw en daarom vaak voorzien van de modernste technologie voor minder CO2-uitstoot. Ook kun je tegenwoordig bij veel shortleasebedrijven elektrische auto’s leasen. Op die manier draag je als particulier of ondernemer een extra steentje bij aan een schonere omgeving en betere luchtkwaliteit.
  • Bij bedrijven die shortlease aanbieden heb je vaak een ruime keuze aan soorten en modellen leaseauto’s. Ook qua prijzen is er veelal een groot aanbod. Zo kun je privéauto’s leasen, maar ook zakelijke auto’s, bestelbusjes, stadsauto’s of stationwagons. Tussen het leaseaanbod zit altijd wel een auto die precies aansluit bij jouw specifieke wensen.
  • Stel dat je een nieuwe auto wilt aanschaffen, maar deze eerst goed wilt testen voordat je tot aankoop overgaat. Ook dan is shortlease ideaal! Je least dan bijvoorbeeld twee maanden een nieuwe auto om te kijken of het door jou gekozen model iets voor je is. Een miskoop is dan uitgesloten!

Selecteer op voordeel én kwaliteit

Wil je meer informatie over shortlease, overweeg je de huur van een leaseauto of wil je een offerte aanvragen? Neem dan contact op met een professioneel shortleasebedrijf zoals supershortlease.nl.  Zij zijn een betrouwbare, servicegerichte partij met een groot assortiment en bieden regelmatig interessante acties aan op hun website. Wie weet rijd jij binnenkort ook in een voordelige en kwalitatief goede leaseauto!       

Previous «
Next »