Hier is ie dan: De Porsche Taycan

  • Rogier
  • september 8, 2019
  • Comments Off
porsche taycan bestellen

De elektrische Porsche Taycun komt eraan! In dit artikel lees je alles over de Porsche Taycun wat je wilt weten! De eerste signalen dat er de Porsche Taycun op de markt zou komen, dateren van september 2015. In Frankfurt vond toen de presentatie plaats van de Porsche Mission E, op de IAA- auto- en motorshow. Hier bleek dat de Porsche Taycun een lage, sportief ontworpen vierdeurs auto wordt. Een supersportieve bolide die, als je een beetje fantasie gebruikt, een unieke mix lijkt te zijn van een Porsche Panamera en een Porsche 911.

de elektrische porsche taycan

Belangrijkste kenmerken en mogelijkheden van de Porsche Taycun

Alles over de Porsche Taycun te weten komen, vergeet enige leestijd. Want deze elektrische auto heeft veel features en overtreft alle verwachting van autospotters en autoliefhebbers. Daarom hebben we de belangrijkste aspecten die deze gave auto te bieden heeft, voor je op een rijtje gezet. Qua uiterlijk springen de fraaie wielkasten, de prachtige raamlijn en de unieke koplampen van de Taycun direct in het oog. Het uiterlijk van de Porsche is meer dan bijzonder, sterker nog: een lust voor het oog. Maar uiteraard zijn vooral de technische mogelijkheden van de Porsche boeiend. De elektrische Porsche Taycun verschijnt in twee hoofdmodellen, namelijk de Turbo en de Turbo S. De Taycun Turbo wordt voorzien van motoren met een indrukwekkend vermogen van 680 pk. En de nog krachtiger Turbo S is ontworpen met een motor dei liefst 761 paardenkrachten levert. Alsof dit nog niet indrukwekkend genoeg is, beschikt de nieuwe Porsche over een geavanceerde tweetraps transmissie, waardoor de wagen in staat is tot een zeer snelle acceleratie. In een indrukwekkend aantal van 2,8 tot 3,2 seconden, spurten beide E-Porsche-modellen naar een snelheid van honderd kilometer per uur. De klassiek-modern ontworpen Porsche beschikt dan ook over een zeer krachtige accu, die razendsnel opgeladen kan worden: in vijf minuten laad je 100 kilometer extra op! Uniek is de Voice Control, waarmee de auto stemmatig bediend kan worden

alles-over-de-porsche-Taycan

De Porsche Taycun bestellen kan nu al..!

Wil je ook rondrijden is de prachtige, super gestroomlijnde Porsche Taycun? Zorg er dan voor dat je tijdig reserveert. Een Porsche Taycun bestellen kun je online via de leverancier doen. Met een paar klikken op de knop ben jij verzekerd van de reservering van de elektrische Porsche Taycun, voor een interessante introductieprijs van 157.100 euro voor de Taycan Turbo en 191.000 euro voor een Turbo S. Reserveer nu en rijd straks als een koning of koningin rond in een hypermoderne Porsche!

Previous «
Next »