• Homepage
  • >
  • Mannen
  • >
  • Een vriendenweekend op de planning? Wat moet je allemaal in je koffer meenemen?

Een vriendenweekend op de planning? Wat moet je allemaal in je koffer meenemen?

  • Menfacts
  • September 6, 2019
  • Comments Off
koffer pakken

Ga je binnenkort met vrienden een weekend weg? Het inpakken van je koffer is waarschijnlijk de minst leuke klus. Eenmaal onderweg is het natuurlijk wel fijn om te constateren dat je niets bent vergeten. In dit artikel vind je allemaal dingen jij absoluut niet mag vergeten als je met vrienden op pad gaat!

Documenten en geld

We trappen de lijst af met de meest voor de hand liggende items, want je paspoort of ID-kaart en zo nodig een visum mogen niet in je koffer ontbreken. Neem daarnaast je rijbewijs, verzekeringspapieren en de contactgegevens van jullie camping/hostel/hotel mee. Zorg voor contant geld op zak en vergeet niet je pinpas of creditcard. Ga je naar een land zonder euro? Zorg dan dat je de wisselkoersen kunt checken.

Gezondheid en verzorging

Een ongeluk zit een klein hoekje. Een EHBO setje is altijd handig om bij je te hebben. Ook je scheerspullen, aftershave, deo, tandenborstel en eventueel zonnebrand mogen niet in je koffer ontbreken. Gebruik je lenzen? Neem lenzenvloeistof mee. Gaan jullie ‘s avonds lekker stappen? Dan zijn condooms een must. En zit het je niet mee om die leuke chick te scoren? Dan heb jij gelukkig nog je pocketpussy in je koffer liggen.

Kleding

Ga je naar een warme bestemming? Vergeet dan zeker niet je zwembroek en teenslippers in te pakken samen met enkele t-shirts en korte broeken. Wil je er ’s avonds stylish uitzien? Neem dan een (luchtig) overhemd mee. Vergeet trouwens niet een jas in te pakken voor als het weer omslaat. Is de bestemming toch een stuk kouder? Zorg dan voor warme truien in je koffer. En al ligt het voor de hand: je pyjama wil je ook liever niet vergeten, toch?

Gadgets en vermaak

Tot slot is er op vakantie genoeg tijd om lekker te relaxen. Met een smartphone, oortjes en een powerbank kom je al een heel eind. Zijn jij en je vrienden gamers? Vergeet dan niet je consoles en opladers mee te nemen. Ook als je graag fotografeert is de oplader van je camera onmisbaar. Op zoek naar vermaak zonder gadgets? Gooi dan een goed boek, een drankspelletje of pak speelkaarten in je koffer!

Previous «
Next »