• Homepage
  • >
  • Mannen
  • >
  • De iPhone XI komt eraan! Lees hier alles wat je moet weten over de nieuwe release van Apple

De iPhone XI komt eraan! Lees hier alles wat je moet weten over de nieuwe release van Apple

  • Rogier
  • september 6, 2019
  • Comments Off
nieuwe iphone

Het is inmiddels al weer september en dit betekent ieder jaar weer dat Apple hun nieuwe producten gaat introduceren. Ook dit jaar komt er weer een nieuwe iPhone aan, namelijk de iPhone XI. Hoewel er nog niet heel veel bekend is over deze nieuwe iPhone, zullen wij wat meer vertellen over de iPhone XI specificaties en de releasedatum iPhone XI. Lees gauw verder als je hier meer over wilt weten!

De releasedatum iPhone XI

Het is helaas nog onbekend wanneer we in de rij moeten gaan staan voor de nieuwe iPhone XI. Het is verwacht dat dit op 20 september 2019 gaat zijn, ongeveer 10 dagen nadat de iPhone XI aan ons gepresenteerd is. Er is nog niks zeker, maar markeer het maar alvast in je agenda om hem zeker weten niet mis te lopen!

releasedatum iphone XI

iPhone XI specificaties

Hoewel de iPhone nog niet officieel ge├»ntroduceerd is, is er al wel wat informatie gelekt over de specificaties van deze telefoon. Het aller belangrijkste waar Apple waarschijnlijk op gaat focussen, is de camera. Met de opkomende camera’s van andere telefoonmerken kon Apple niet meer achterblijven en op de iPhone 11 hebben ze drie sensors geplaatst om zo de beste foto kwaliteit te kunnen leveren. Wij zijn heel erg benieuwd! Qua prijs heeft Apple niet heel veel veranderd, de iPhone zal nog steeds een flinke duit kosten en wij gokken dat dit niet veel minder dan 1000 euro per telefoon zal zijn. Toch is er ook een kans dat Apple ook weer een goedkoper model gaat lanceren, zodat iedereen de kwaliteit van Apple telefoons kan ervaren. Hoewel wij de iPhone nu telkens XI noemen, is er nog geen zekerheid over de nieuwe naam. Het zou ook kunnen zijn dat die iPhone 11 gaat heten. Qua design veranderd er niet veel, alleen de nieuwe camera zal niet rond maar juist vierkant zijn. Genoeg ruimte voor de 3 sensoren!

Al met al is er nog genoeg te speculeren over de nieuwe iPhone’s van Apple en dat zal de komende dagen nog wel even het geval blijven. Op 10 september 2019 is het event van Apple waar ze hun nieuwe producten gaan laten zien en vanaf dan zullen wij antwoord krijgen op alle onzekerheden. Al met al is het zeker zo dat het prachtige telefoons zullen worden die gadgetfreaks hun hart weer een stuk sneller laten kloppen. Wij hebben er zin in!

Previous «
Next »