Een weekendje weg naar Spanje met je vrienden

  • Menfacts
  • maart 19, 2018
  • Comments Off

Hola! Cómo Estás? De betoverende melodie van deze begroeting zal nog heel lang geweldige herinneringen oproepen aan een ongelooflijke last minute weekendtrip. Tenminste als je ervoor kiest om het meest feestrijke land van Europa te verkennen – Spanje! Waarom naar Spanje gaan de perfecte keuze is om heel wat plezier en onvergetelijke momenten te beleven met je beste vrienden, lees je in dit artikel.

Waarom Spanje?

Wanneer het gevoel opkomt om een last minute weekendje weg te gaan met vrienden, zoek dan niet verder dan Barcelona en Ibiza! Barcelona, Gaudi’s thuisstad, is over de hele wereld beroemd en voldoet zeker aan de hype om er een weekend naartoe te trekken met vrienden. Er is geen enkele andere stad in Spanje met zoveel verbazingwekkende bezienswaardigheden, zoals La Sagrada Familia en het Picasso Museum. Maar de hoofdstad van Catalonië heeft nog veel meer op de menukaart! Net als Ibiza, trouwens, waar muziek de thuisbasis is! Iedereen kent Ibiza als een plek om te luisteren en te dansen op de meest hypnotiserende en melodische geluiden van grote namen die bezoekers onvergetelijke nachten bezorgen. Maar Ibiza heeft ook een enorm aanbod aan andere leuke avonturen en spannende dingen om te doen.

Haal Gaudi van het menu

Als je besluit om een last minute naar Barcelona te boeken om te feesten en lol te hebben, dan hebben we je gedekt. Filmvertoningen zijn leuk, maar de ervaring wordt uniek wanneer het zich allemaal in de buitenlucht afspeelt! Mis dus de openluchtfilms op het strand van Sant Sebastià niet! Op zoek naar adrenaline? Niet alle mensen hebben het geluk om een ​​racewagen te besturen op het Spaanse officiële circuit van de Formule 1 Grand Prix! Terwijl je in Barcelona bent, kun je net zo goed die once-in-a lifetime-kans grijpen. En zijn jij en je vrienden een beetje een Sherlock Holmes of Indiana Jones, ga dan de puzzels en uitdagingen aan van de geweldige ontsnappingskamers van Barcelona. En als laatste, word zo dronken als een zeeman tijdens de Barcelona Booze Cruise met BBQ, dj’s, spelletjes en een lading bier, cocktails en sangria. Absoluut een van de beste dingen in Barcelona voor feestbeesten!

Meer dan een muzikaal paradijs

Waar leuke zonnige dagen zijn, is het Aguamar Waterpark voor splashtastische sensatie op de Kamikaze en Black Hole waterglijbaan. Alvast een goede reden om een last minute naar Ibiza te boeken! En dat is niet alles, je kunt Ibiza ook ontdekken in echte safaristijl. Je zult er geen wilde leeuwen tegenkomen, dat niet, maar onderweg wel een hoop plezier! Heeft je safari extra adrenaline nodig? Dan neem je toch gewoon een quad of buggy, niet?

Zowel Barcelona als Ibiza zijn leuke plekken om met vrienden een hoop lol en een onvergetelijk weekend te beleven. Ga het ontdekken en oordeel zelf!

Previous «
Next »