Eenvoudige tips voor hoe je je snor te trimmen

  • Rogier
  • maart 8, 2023
  • Comments Off
tips voor hoe je je snor te trimmen

Mannen denken dat ze al weten hoe ze hun snor moeten trimmen. Nou, dat blijkt dus niet altijd zo te zijn. Hieronder geven we tips over het trimmen van baard haar en het verkennen van verschillende baardstijlen. Laten we aan de slag gaan!

Als je denkt dat je al weet hoe je een snor moet trimmen, dan heb je het misschien mis. Als je een snor draagt, zie je er mannelijker, volwassener en respectabeler uit. Niet iedereen kan echter een snor dragen. Het laatste wat je wilt is eruit zien als Tom Hanks in Castaway. Deze blog dient als richtlijn voor het correct trimmen van een snor. Hier zijn de beste tips om je snor op een mannelijke manier te trimmen:

Bereid je snorverzorging arsenaal voor

Dit arsenaal omvat meestal een snorwax om weerbarstige haren te temmen, een trimmer (bij voorkeur een elektrische) met verschillende lengtes van de kap, een schaar, kam en tijd. Ja, je moet de tijd nemen om een snor goed te onderhouden.

Vraag jezelf af wat wil

Denk na over je einddoel en waarom je je snor bijknipt. Is het puur voor onderhoud? Wil je hem langer of voller laten groeien? Of kweek je het volgens je favoriete stijl, maar wil je een betere styling en uitstraling? Als je een snor in een old school stijl wilt, hoef je alleen de haren in het midden van de snor bij te knippen, zodat het haar aan de buitenkant opkrult of lang wordt. Als je weet wat jouw snor doelen zijn, moet je weten hoe je je snor op de juiste manier kunt trimmen.

Eenvoudige tips voor hoe je je snor te trimmen

Was en kam je snor

Voordat je gaat trimmen, moet je je snor eerst wassen, drogen en kammen. Je kunt jouw favoriete gezichtsreiniger gebruiken en vervolgens afdrogen met een handdoek. Als je haar lang is, kam het dan voorzichtig met een kam met fijne tanden om het te ontwarren. Laat het dan drogen voordat je gaat trimmen.

Werk met je tondeuse aan beide kanten over de breedte van je neus en laat die haren aan de buitenkant langer groeien. Je kunt de snorwax gebruiken om die haren te temmen, ze uit je mond te houden en je algehele look net dat beetje extra te geven. Gebruik vervolgens je baardschaar om de uiteinden gelijk te maken. Breng opnieuw wax aan om alle haren op hun plaats te zetten en je kunt weer als een echte gentleman de straat op!

Previous «
Next »