Entourage: misschien wel de beste mannenserie ooit gemaakt

  • Rogier
  • februari 14, 2020
  • Comments Off
de beste mannenserie

Ben je op zoek naar een serie die om lekker te bingewatchen met dit regenachtige weer? Kijk dan eens of Entourage iets voor je is! Entourage is misschien wel de beste mannenserie van dit moment. Het is een serie over Hollywood waarbij de acteur Vincent Chase werkt aan zijn carrière samen met zijn vrienden.

Serie voor mannen, serie met mannen

Vincent Chase is de rijzende ster die steeds meer acteerklussen krijgt. Samen met zijn vrienden Eric, Turtle en Johnny (Vincent’s halfbroer) maken ze wilde avonturen mee en worden ze blootgesteld aan de verleidingen die Hollywood te bieden heeft. Entourage is een echte serie voor mannen die vol zit met veel vrouwen, drank en zelfs drugs.

Ook maak je in de serie kennis met Arie Gold, de extravagante manager van Vincent die hem helpt om de beste acteerklussen te krijgen. Arie Gold is een echte zakenman en een echte workaholic. Dit zorgt soms voor spanningen tussen de twee, maar dat maakt de serie juist leuk.

Acht seizoenen lang genieten

Er zijn in totaal acht seizoenen gemaakt van de serie over Hollywood. In totaal zijn dat 96 afleveringen, die stuk voor stuk een genot zijn om na te kijken. De beste mannenserie van dit moment? Dat zou zomaar eens kunnen. Het is één van die typische mannenseries die je samen met vrienden kijkt voordat je de kroeg in gaat. Lachen, gieren en brullen is iets wat je zeker zal doen tijdens het kijken. Vooral de personages Johnny Drama en Turtle zorgen regelmatig voor een grote grijns op je gezicht, maar ook de andere personages zorgen ervoor dat je regelmatig tranen van het lachen hebt.

Plek nummer 1 in het rijtje typische mannenseries

We kunnen wel stellen dat Entourage bovenaan staat in het lijstje typische mannenseries. Is het dan niet voor vrouwen geschikt? Jawel, maar de humor in de serie is vaak wat mannelijker. Niet alle vrouwen vinden dat leuk. Als je echter van series over Hollywood houdt is Entourage ook voor vrouwen een prima keus. De looks van Vincent, Johnny en Arie zullen ook bij de vrouw in de smaak vallen.

Previous «
Next »