Fashiontip: upgrade je outfit met coole sieraden

  • Menfacts
  • juni 17, 2019
  • Comments Off

Als we de fashion trendwatchers mogen geloven is 2019 het jaar dat vrijwel alle mannen sieraden gaan draaien. Het was onder anderen David Beckham die al lang geleden het goede voorbeeld gaf, waardoor de toon werd gezet en we steeds meer mannen met sieraden zien. En waarom ook niet? Het is immers een perfecte manier om je uit te spreken, op persoonlijk vlak, op authentiek vlak, op het gebied van fashion, sociale klasse, economische klasse en ga zo maar door. Het zit ‘m in de details, en het zijn juist de details in de vorm van sieraden die je outfit wat extra’s geven en compleet maken. In dit artikel bespreken we de drie populairste sieraden voor mannen die jouw outfit uniek en persoonlijk kunnen maken.

De ring

Een goede ring kan een heel uitgesproken en stoere weerslag hebben. Vroeger werden mannen al snel vreemd aangekeken als ze een ring, anders dan hun trouwring droegen. Dit is tegenwoordig helemaal niet meer het geval. Een of meerdere robuuste ringen bij een man worden totaal niet meer als afwijkend of raar gezien, maar eerder als stijlvol en uitgesproken. Daarnaast zijn er ook nog eens erg veel vrouwen die het warm krijgen van een goedgeklede man met een stel goede ringen om zijn vingers.

Een ketting

Wanneer je kettingen draagt, kun je het het beste wat minimalistisch houden dit seizoen. Ze zorgen voor diepgang in je outfit, en kunnen veel toevoegen aan je look, maar ze kunnen ook de focus totaal van je outfit af halen en dat is iets wat je niet wilt hebben. Eenvoudige kralenkettingen van verschillende lengtes zijn een goede toevoeging aan je outfit als je bijvoorbeeld een v-neck of blouse draagt. Een andere manier van een ketting dragen is ook een enkele, simpele ketting die je outfit helemaal compleet maakt.

Het stainless horloge

Al generaties lang is het stainless steal horloge een onmisbaar item in de collectie van een stijlvolle man. Een goed heren horloge is geschikt voor iedere gelegenheid, van zakelijk tot casual. Daarnaast is het makkelijk te combineren, met bijvoorbeeld een leren armband, wat het een ideaal sieraad maakt.
Om heel eerlijk te zijn moeten we bekennen dat we een horloge eigenlijk niet eens een sieraad mogen noemen. Dat zou bijna een understatement zijn. Het is namelijk veel meer dan dat, het staat er eigenlijk boven. In een goed horloge zit veel meer tijd & aandacht dan in ieder ander sieraad. Daarnaast heeft een horloge ook meer functie dan welk sieraad dan ook. Je mag hier wat ons betreft dan ook best wel wat meer geld insteken. Voor de afwisseling kun je ook kiezen om daarnaast nog een goedkopere horloge aan te schaffen met bijvoorbeeld een leren band. Maar die ene stainless steel eyecatcher hoort in ieder geval in je accessoires collectie thuis

Previous «
Next »

Bekijk in dit artikel ook onze specialie kortingscode voor Bamigo