Het inrichten van je man-cave

  • Menfacts
  • november 6, 2017
  • Comments Off

Je komt het steeds vaker tegen bij mensen thuis: een echte mancave! Een plaats waar je jezelf als man even helemaal terug kunt trekken met alles wat je leuk vindt. Vaak is het ook nog eens ideaal als je vrienden over de vloer komen en als je bijvoorbeeld een potje wil kaarten of samen voetbal wil kijken. Als je beschikt over een mancave en deze wil gaan inrichten komt daar behoorlijk wat bij kijken. Welke dingen mogen er bijvoorbeeld absoluut niet ontbreken in je mancave? We zetten het hieronder voor je op een rijtje.

Bar

Wat je hobby’s ook zijn en wat je ook het meeste gaat doen in je mancave: er hoort altijd een drankje bij. De bar is dus eigenlijk het eerste dat je als interieur wil in je mancave. Je kunt uiteraard helemaal zelf kiezen hoe je dit gaat doen. Sommige kiezen voor een grote bar die een centrale plaats in het interieur inneemt, anderen vinden de bar vooral functioneel om drankjes in te schenken en besteden de ruimte liever aan andere dingen. Je kunt zelf een bar maken met je vrienden maar je kunt er uiteraard ook één bestellen en zelfs laten plaatsen. Naast de bar zorg je uiteraard ook voor genoeg zitruimte door bijvoorbeeld barkrukken, stoelen en eventueel een bank.

Wat doe je het liefst?

Een beetje diversiteit is natuurlijk altijd leuk. De meeste mannen kiezen bij een mancave in ieder geval voor een televisie en een spelcomputer. Samen kunnen gamen en sport of andere televisieprogramma’s hoort natuurlijk wel bij een mannenavondje. Afhankelijk van de ruimte die je in de mancave hebt, kun je nog andere dingen erin plaatsen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een dartbord, een voetbaltafel of een biljarttafel. Keuze genoeg. Wel is het verstandig om de mancave niet helemaal vol te bouwen. Je wil immers ook nog kunnen bewegen of gezellig een drankje doen, zonder dat je elkaar direct in de weg zit.

Privacy

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat deuren en ramen goed afsluitbaar zijn voor bijvoorbeeld licht. Niets is zo vervelend als de zon die op je tv-scherm schijnt waardoor je het niet goed ziet. Bij INHUIS Plaza kun je terecht voor talloze producten waarmee je ramen en deuren af kunt sluiten. Daarmee zorg je er niet alleen voor dat je het licht buiten sluit, je hebt ook nog eens veel meer privacy.

Previous «
Next »