Hoe je een Mr. Grey wordt

  • Menfacts
  • juni 7, 2017
  • Comments Off

Wereldwijd zijn meer dan 125 miljoen exemplaren verkocht van de boekenreeks Fifty Shades of Grey. Het succes van deze boeken is deels te verklaren, doordat vrouwen als een blok vallen voor het personage Christian Grey, een miljonair met een liefde voor BDSM. Wat vinden vrouwen zo aantrekkelijk aan deze man en nog belangrijker: hoe word jij een Mr. Grey?

1. Weet wat je wilt

Christian Grey weet wat hij wil en krijgt het daarom ook. Als hij Anastasia Steele net heeft ontmoet, gedraagt hij zich tegen haar alsof ze al zijn geliefde is. Ze hebben dan ook binnen de kortste keren een relatie. Stel jezelf dus de vraag wat je doelen zijn en hoe je dit duidelijk aan anderen kunt communiceren.

2. Toon 100% toewijding en trouw

Mr. Grey kan iedere vrouw krijgen, maar kiest 100% voor de verlegen boekenwurm Anastasia. Hij toont geen enkele interesse in andere vrouwen. Dit geeft Anastasia het gevoel dat ze bijzonder is en dat is wat iedere vrouw wil.

3. Zorg dat je jezelf onder controle hebt

Mr. Grey is de directeur van een miljoenenbedrijf en dat maakt hem een machtig man. Maar wat belangrijker is: hij is meester over zichzelf. Hij weet in iedere situatie wat hij moet doen en als Anastasia hem frustreert, wordt hij niet boos. Dat geeft een vrouw een gevoel van veiligheid.

4. Weet wat haar interesses zijn

Oké, Mr. Grey kan als miljonair dure cadeaus aan Anastasia geven, zoals een nieuwe auto. Hij weet haar echter ook blij te maken met een boek van haar favoriete schrijver. Hij laat daarmee zien dat hij weet wat haar interesseert. Doe dus grondig onderzoek naar de passies van de vrouw van je dromen, dan weet je haar altijd een cadeau te geven dat in de smaak zal vallen.

5. Neem de tijd voor voorspelmr grey

Mr. Grey weet dat voorspel vooral psychologisch is. Hij stuurt Anastasia de hele dag spannende sms’jes, geeft complimentjes, houdt in openbare gelegenheden oogcontact met haar en glijdt in een lift vol mensen met zijn hand onder haar rok. Natuurlijk dat ze aan het eind van de dag dan zin in hem heeft!

6. Richt jouw eigen “rode kamer” in

In zijn appartement heeft Mr. Grey een rode kamer die volstaat met speelgoed voor volwassenen. Heb je in huis geen ruimte voor zo’n kamer? Een kast met spannende sextoys is ook goed. En dat hoeven echt geen BDSM speeltjes te zijn. De meeste vrouwen zullen het interessant vinden als je een collectie sextoys hebt. Je laat daarmee zien dat je ervan houdt iets nieuws te proberen en dat je weet hoe je het een vrouw naar haar zin kan maken. Daarbij maken seksspeeltjes het een stuk eenvoudiger om op een openhartige maar toch luchtige manier over seksuele fantasieën te praten.

Previous «
Next »