Hoe kies je een goede heren broek

  • Menfacts
  • september 12, 2022
  • Comments Off
heren broeken

De mode voor heren heeft de laatste jaren een enorme vooruitgang gemaakt ten opzichte van een aantal jaar geleden. Waar de heren collecties jaren geleden nog aardig basic en boring waren, zijn er nu hippe collecties te verkrijgen. Gelukkig maar, want niet alleen vrouwen houden van kleding. Mannen willen er uiteraard ook netjes en leuk bijlopen. Toch kan het vinden van goede kledingstukken soms een uitdaging zijn. In dit artikel lees je over de heren broek en hoe je een goed model kunt kiezen.

Pasvorm

Voordat je gaat kijken naar heren broeken, is het handig om jezelf eens te bekijken in de spiegel. Ben je lang en dun, is het niet mooi om hele wijde broeken te dragen. Ben je juist wat voller en/of kleiner kun je beter niet voor een skinny (strak) model broek gaan. Natuurlijk is het niet verboden, je draagt uiteindelijk wat je zelf het prettigst vindt zitten. Naast de pasvorm is ook de maat belangrijk. Niet alleen de taille, maar ook zeker de lengtemaat. De broek moet mooi op de enkels vallen, niet langer of korter. Tenzij het een 7/8 model is, maar dan hoort het bij de broek. Twijfel je welke maat je nodig hebt, dan kun je het beste een kleding winkel binnen lopen. Er werken vaak kundige medewerkers die zo op het oog zien welke maat je nodig hebt. En dan kun je gaan passen en zelf beslissen bij welke pasvorm jij je het prettigst voelt.

Kleding online bestellen

Als je eenmaal weet welke maten je nodig hebt, welke pasvormen je mooi vindt en welke merken jij fijn vindt hoef je niet steeds naar een fysieke winkel. Als je dit leuk vindt, kun je natuurlijk naar fysieke winkels gaan, dat is namelijk goed voor het winkelbeeld. Maar als je weinig tijd hebt kun je herenmode ook prima online bestellen. Na een tijdje weet je precies bij welke webwinkels jouw favoriete items te koop zijn en is dit met een paar klikken besteld. Sommige webwinkels bieden ook een spaarsysteem aan, dan spaar je met elke aankoop punten. Uiteindelijk kun je deze inleveren voor een leuke korting. 

Wat voor soort broeken zijn er voor mannen?

Er is echt gigantisch veel keus uit soorten broeken. Zo kun je de nettere kant op met een pantalon, een chino of een nette spijkerbroek. Wil je lekker casual gekleed gaan, dan kun je voor een relaxte jeans gaan of een jogjeans. Er zijn natuurlijk ook momenten dat je gaat sporten, chillen of klussen. In die gevallen is het fijn om een joggingsbroek te hebben. Hierin heb je ook veel keus, je hebt echte chill modellen maar ook wat nettere joggingsbroeken. Deze nettere variant kun je prima doordeweeks dragen als je je outfit leuk af styled. 

Previous «
Next »

Bekijk in dit artikel ook onze specialie kortingscode voor Bamigo