iPhone 11 te duur? Dit zijn de beste alternatieven

  • Menfacts
  • oktober 17, 2019
  • Comments Off
iphone x hoesje

De iPhone 11 staat voor de deur. Deze nieuwste smartphone van Samsung is een zeer geavanceerd model met diverse nieuwe mogelijkheden en functionaliteiten. Uniek en vernieuwend zijn onder meer de drie kwalitatief hoogstaande camera’s, evenals het zeer scherpe OLED-scherm. Maar helaas moet je voor deze technische hoogstandjes die de iPhone 11 te bieden heeft, wel diep in de buidel tasten. Gelukkig zijn er voordeliger alternatieven die technisch niet of nauwelijks onderdoen voor de iPhone 11. De beste smartphones die je in plaats van dit type toestel kunt kopen, hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet.

Een refurbished iPhone X kopen

Door een refurbished iPhone X met iPhone X hoesje aan te schaffen, bespaar je al snel enkele honderden euro’s. De iPhone X heeft ook enkele technische snufje en mogelijkheden om je vingers bij af te likken. Het uiterlijk ziet er strak en modern uit, zonder homeknop en met een een sobere rand. De iPhone X heeft net als de iPohne 11 een OLED-scherm , een zeer verfijnde frontcamera en een prima microfoon. Door de goede camera is Face ID mogelijk: dus inloggen door je gezicht aan de camera te tonen. Verder zit er op de iPhone X een achterwand van glas, zodat je dit toestel draadloos op kunt laden.

Galaxy S10: net zo modern, maar wel iets goedkoper dan de iPhone 11

De gave en hypermoderne Samsung Galaxy S10 is nagenoeg net zo geavanceerd als de iPhone 11, maar wel een fractie – zo’n honderd euro – goedkoper als je kiest voor het instapmodel. Wil je dus een strakke en eigentijdse telefoon, maar wel wat minder betalen, dan is de Galaxy S10 voor jou een goed alternatief. De Galaxy S10 beschikt over een prima camera aan de voor- en achterkant, voorzien van optische stabilisatie. Fijn aan de Galaxy S10 is veer dat deze uitstekende Wifi-instellingen heeft. Als een van de eerste smartphones ooit kan het apparaat met zin nieuwe WiFi 6 de hoogste snelheden aan. De Galaxy S10 is dan ook toekomstbestendig.

Huawei P30 Pro: de beste camera smartphone

De prachtige Huawei P30 Pro stond op het moment dat dit telefoontype op de markt kwam, direct bekend als de smartphone met de beste cameratechniek en -kwaliteiten. En dat is deze telefoon feitelijk nog steeds. Zowel de foto- als filmcamera leveren prachtige beelden. Nadelig is wel dat je al het fraais moert missen dat Google te bieden heeft, zoals Gmail, Google Drive en de handige app-store PlayStore. Als je dit voor lief neemt, heb je aan de Huawei P30 Pro een prachtige telefoon.

Previous «
Next »