• Homepage
  • >
  • Mannen
  • >
  • Je partner verrassen? Zo kun je dat het beste doen!

Je partner verrassen? Zo kun je dat het beste doen!

  • Menfacts
  • september 23, 2021
  • Comments Off
je partner verrassen

Af en toe wil je wat leuks doen voor je partner, zonder dat hij of zij hierom gevraagd heeft. Misschien hebben jullie wat leuks te vieren, zoals een verjaardag, promotie of jubileum, en wil je je lief een speciaal gevoel geven. Het wordt tijd om de handen uit de mouwen te steken, want er zijn ontzettend veel manieren om dit goed aan te pakken. We geven je g alvast wat ideeën om je op weg te helpen, zodat jij flinke punten scoort bij je partner. Graag gedaan!

Een voorproefje per post

Wonen jullie apart of ben je de hele dag weg? Dan kun je je partner goed verrassen door een klein pakketje per post te versturen. Je kunt bijvoorbeeld bloemen bestellen en deze door de bloemist laten bezorgen. Je kunt ook cadeaus versturen als je die dag echt niet fysiek aanwezig kan zijn, zodat ze weet dat je aan haar gedacht hebt. Let wel op hiermee, want deze cadeautjes kunnen niet dienen als vervanging van je aanwezigheid. Ze moet niet het gevoel krijgen dat je je hiermee er makkelijk vanaf maakt. Gebruik deze verrassing dus echt als bonus!

Een romantisch weekend weg

Heb je iets groots te vieren of wil je je partner écht goed verrassen? Dan kun je een weekendje weg cadeau doen. Waarschijnlijk wordt elke partner blij van een weekend weg, zeker als jij het tot in de puntjes verzorgd hebt! Zorg dat ze een weekend vrij houdt en verklap niets over de locatie. Je kunt een leuke citytrip boeken, waarbij je het hotel van tevoren secuur uitzoekt en gezellige restaurants uitzoekt om te kunnen dineren. Ze zal niet alleen verrast zijn, maar alle moeite ook nog eens erg waarderen. Eigenlijk kun je alleen maar winnen met dit idee. 

Een dagje relaxen

Heeft je partner wat ontspanning nodig, omdat hij of zij het bijvoorbeeld erg druk gehad heeft op werk de afgelopen periode? Misschien heb je niet de mogelijkheid om een volledig weekend vrij te houden, maar enkel een dagdeel. In zo’n geval kun je ervoor kiezen om een middag naar de spa te boeken, waarbij je een rustgevende massage reserveert. Je kunt vaak kiezen voor partnermassage, wat de ervaring extra romantisch maakt. Zo kom je samen helemaal tot rust en kun je vervolgens genieten van een lekkere lunch of diner. 

Previous «
Next »