De mooie quarantaine-look

  • Menfacts
  • mei 15, 2020
  • Comments Off
quarantaine look

Het klinkt waarschijnlijk verleidelijk. Tijdens de quarantaine lekker met een joggingsbroek en warme trui op de bank een filmpje kijken. Je moet thuisblijven, hoeft niet naar school of werk en er mogen geen mensen over de vloer komen. Voor wie zou je je dan modebewust moeten kleden? Toch hoef je in deze tijd niet alle mode adviezen zomaar overboord te gooien. Ook al hoef je je voor anderen niet stijlvol aan te kleden, je eigen ogen verdienen ook wat moois. Plus zit je gewoon lekkerder in je vel met een goede outfit. Met deze kledingitems in je kast moet je er wel tip top uitzien tijdens quarantaine:

Wit overhemd

In de kledingkast van een man kan een wit overhemd niet ontbreken. Het is een echte klassieker die je op vele mogelijkheden kunt dragen en combineren. Het is een ideaal kledingstuk voor zowel de casual als de nette look. Je kunt kiezen voor opgestroopte mouwen of gewoon helemaal dicht geknoopt. Het witte overhemd is een veelzijdig item dat nooit uit de kast mag verdwijnen.

Zomerjas

Nu de lente weer is aangebroken, is een leuke zomerjas onmisbaar. Veel mensen trekken naar buiten tijdens de quarantaine voor een lekkere wandeling of een fietstocht door de natuur. Op de frisse dagen zal je toch graag een lekkere jas aan willen trekken. Met de juiste zomerjas zie je er ook nog eens tip top uit tijdens de wandeling. Een zomerjas heren is er in veel verschillende soorten en maten. Kies bijvoorbeeld voor een neutrale kleur zoals zwart of wit om de jas overal bij te kunnen combineren.

Jeans

Een paar goede jeans hoort iedere man ook in zijn kledingkast te hebben liggen. Ook de jeans bestaan in vele kleuren en pasvormen. Ga voor een basic jeans die overal bij te dragen is en de perfecte outfit compleet maakt.

Colbert

Iedere man zou ook een colbert in de kast moeten hebben. Dit kledingstuk kan perfect gecombineerd worden met een jeans en sneakers, maar past ook goed bij het witte overhemd voor een nette uitstraling. Zo geef je jouw outfit een stijlvolle twist mee.

Sneakers

Bij een mooie quarantaine-look moet niet alleen je kledingkast de juiste items bevatten, maar ook de schoenenkast. Een outfit is immers niet compleet zonder een paar leuke schoenen. Neem bijvoorbeeld de filling pieces heren sneakers. Deze stijlvolle sneakers zijn ideaal voor deze tijd van het jaar. De schoenen van filling pieces heren maken de ultieme quarantaine-look helemaal af.

Zitten al deze items al in jouw kledingkast? Zo niet. Ga dan snel op zoek naar een wit overhemd, colbert, jeans, zomerjas heren en sneakers. Zo zie je er gegarandeerd tip top uit!

Previous «
Next »