• Homepage
 • >
 • Sport
 • >
 • Ontdek de kracht van weight gainers: verhoog je spiermassa met Mammoth Mass

Ontdek de kracht van weight gainers: verhoog je spiermassa met Mammoth Mass

 • Menfacts
 • april 11, 2023
 • Comments Off
weight gainers

Spiermassa opbouwen kan een uitdaging zijn, vooral voor diegenen die worstelen met het aankomen in gewicht. Weight gainers zijn speciaal ontworpen supplementen om je te helpen bij het bereiken van je doelen op het gebied van spiergroei. In dit artikel bespreken we de voordelen van weight gainers en lichten we enkele populaire producten uit, waaronder Mammoth Mass van Interactive Nutrition.

Wat zijn weight gainers?

Weight gainers zijn voedingssupplementen die rijk zijn aan calorieën, eiwitten, koolhydraten en gezonde vetten. Ze zijn speciaal ontwikkeld om mensen te helpen die moeite hebben met aankomen in gewicht of spiermassa. Deze supplementen bieden een gemakkelijke en efficiënte manier om je dagelijkse calorie-inname te verhogen, waardoor je sneller kunt herstellen na een intensieve training en beter kunt groeien.

De voordelen van weight gainers

 1. Verhoogde calorie-inname: Weight gainers zorgen voor een extra caloriebron, wat essentieel is voor het opbouwen van spiermassa en gewichtstoename.
 2. Verbeterde spierherstel: De hoge dosering eiwitten en koolhydraten in weight gainers ondersteunt het herstel van spieren na een zware training.
 3. Gemak en tijdsbesparing: Weight gainers zijn een snelle en eenvoudige manier om je calorie-inname te verhogen zonder extra maaltijden te bereiden.

Populaire weight gainer producten

Er zijn veel weight gainers op de markt, maar enkele populaire producten onderscheiden zich door hun uitstekende kwaliteit en effectiviteit.

Mammoth Mass van Interactive Nutrition

Mammoth Mass van Interactive Nutrition is een van de meest populaire weight gainers op de markt. Het bevat 60 gram eiwit per portie, afkomstig uit verschillende bronnen zoals wei-eiwitconcentraat, micellaire caseïne en ei-eiwit. Daarnaast bevat het 1250 calorieën en 212 gram koolhydraten per portie, wat helpt bij het snel aanvullen van je energie na een zware training. Bovendien is Mammoth Mass verrijkt met gezonde vetten zoals MCT-olie en lijnzaadolie, die bijdragen aan de algehele gezondheid en energieproductie.

Optimum Nutrition Serious Mass

Serious Mass van Optimum Nutrition is een andere populaire weight gainer die je kan helpen om je doelen op het gebied van spiergroei te bereiken. Het levert 1250 calorieën per portie en is rijk aan eiwitten (50 gram per portie), koolhydraten (252 gram per portie) en gezonde vetten. Serious Mass bevat ook creatine, glutamine, en meer dan 25 vitamines en mineralen die essentieel zijn voor optimale spiergroei en herstel.

BSN True-Mass

BSN True-Mass is een veelzijdige weight gainer die zowel geschikt is voor spieropbouw als gewichtstoename. Met 700 calorieën per portie, 46 gram eiwitten en 90 gram koolhydraten, biedt het een uitgebalanceerde verhouding van macronutriënten om je te helpen bij het bereiken van je fitnessdoelen. True-Mass bevat een mix van wei-eiwitconcentraat, micellaire caseïne, en ei-eiwit voor een langdurige afgifte van aminozuren. Daarnaast bevat het gezonde vetten en vezels om je een vol gevoel te geven en je energieniveaus op peil te houden.

Hoe gebruik je weight gainers?

Om het meeste uit weight gainers te halen, is het belangrijk om ze op de juiste manier te gebruiken. Hier zijn enkele tips om in gedachten te houden:

 1. Kies de juiste portiegrootte: Begin met een halve of driekwart portie om te zien hoe je lichaam reageert. Je kunt de portiegrootte geleidelijk verhogen als je merkt dat je extra calorieën nodig hebt.
 2. Mix met vloeistoffen: Meng je weight gainer met water, melk of een plantaardige drank naar keuze om een smakelijke shake te maken.
 3. Timing: Neem je weight gainer shake na je training om je spieren te voorzien van de benodigde voedingsstoffen voor herstel en groei. Je kunt ook een shake nemen tussen de maaltijden door om je calorie-inname te verhogen.

Weight gainers zijn krachtige supplementen die je kunnen helpen om je spiermassa te vergroten en aan te komen in gewicht. Mammoth Mass van Interactive Nutrition, Optimum Nutrition Serious Mass en BSN True-Mass zijn enkele populaire producten die hun effectiviteit hebben bewezen. Vergeet niet om weight gainers op de juiste manier te gebruiken en ze te combineren met een uitgebalanceerd dieet en een consistent trainingsprogramma voor het beste resultaat.

Previous «
Next »