Ontdek de voordelen van de polaroid camera 2.0

  • Menfacts
  • oktober 12, 2020
  • Comments Off
polaroid camera

In deze gekke tijden ontdekken we allemaal nieuwe hobby’s. De een koopt een longboard, de ander gaat bakken. Daarnaast zijn we massaal aan het puzzelen geslagen en wordt er veel gewandeld. De momenten die we met familie en vrienden doorbrengen, leggen we graag vast op de gevoelige plaat. En zeg nu zelf, dan heb je toch het liefst een polaroid camera bij de hand? Anno 2020 zijn er vergelijkbare gadgets, die net iets handzamer zijn en makkelijker mee te nemen zijn. Benieuwd of dit gadget iets voor jou is? Ontdek de voordelen!   

In the pocket

Verschillende fabrikanten hebben een zogenaamde pocket printer op de markt uitgebracht. Dit is een zakformaat fotoprinter, die in sommige gevallen voorzien is van een camera. Met deze mobiele printer kun je, vaak direct vanaf je mobiel, instant foto’s afdrukken! Als er ook nog een camera op de fotoprinter zit, heb je hetzelfde effect als bij een polaroid camera. Maak binnen no-time de perfecte (groeps)selfie, voeg effecten toe via de gekoppelde app en druk de foto af! 

Best of both worlds

Uiteraard is een pocket printer heel handig voor onderweg. De naam zegt het al: dankzij het compacte formaat neem je dit apparaatje overal gemakkelijk mee naartoe. En het mooie is, je hebt niet eens inkt nodig om je favoriete foto’s af te drukken! Deze fotoprinters werken namelijk volgens de ZINK (Zero Ink) technologie. Dat betekent dat je alleen het juiste fotopapier nodig hebt om het apparaat te laten werken, ideaal!  

#SELFIE

Zoals gezegd, bestaat er ook een variant met camera. De meest luxe versie daarvan is zelfs voorzien van een spiegeltje inclusief verlichting. Een perfecte selfie maken, was nog nooit zo makkelijk! Geloof ons, dit gadget mag niet ontbreken bij het eerstvolgende ‘mannenweekend’. Let wel, hilarische en zeker ook onhandige momenten, worden meteen vastgelegd en vereeuwigd. Het ontkennen van eventuele stommiteiten heeft dus geen enkele zin meer… 

Foto’s uit de oude doos

Gebruik deze compacte fotoprinter ook voor het afdrukken van foto’s uit de oude doos. Blader eens door de foto’s op je telefoon. Ongetwijfeld staat deze vol met mooie herinneringen, fantastische momenten en vakanties. In plaats van langsgaan bij de lokale foto-ontwikkelaar, kun jij nu zelf professionele foto’s afdrukken. Deze kun je ook nog eens in veel gevallen van tevoren bewerken met de bijhorende app. Naast emoji’s is het bijvoorbeeld mogelijk om filters en teksten toe te voegen. Dat geeft je foto een compleet ander effect, de mogelijkheden zijn eindeloos! 

What’s in it for you? 

We begrijpen dat je meteen op zoek wilt naar de beste deal. Dan is het goed om inzicht te hebben in alle voordelen. Deze hebben we hieronder opgesomd: 

  • Mogelijkheid om instant foto’s af te drukken.
  • Binnen 50 seconden worden foto’s in haarscherpe kwaliteit geprint.
  • De accu is razendsnel opgeladen, vaak binnen 90-120 minuten op volle sterkte.
  • Sommige modellen zijn voorzien van camera, spiegel en verlichting.
  • Verkrijgbaar in hippe kleuren. 

Go Go Gadget… 

Helemaal overtuigd dat dit voor jou hét gadget is? Ga ermee aan de slag en leef je uit met oude én nieuwe memorable momenten. Experimenteer met filters, bewerkingsopties en afmetingen. Misschien hangt jouw huis binnenkort vol met leuke kiekjes en groepsfoto’s die je zelf geschoten en ontwikkeld hebt!  

Previous «
Next »