• Homepage
  • >
  • Mannen
  • >
  • Regelmatig vernieuwen van je computers kun je voorkomen door deze te huren

Regelmatig vernieuwen van je computers kun je voorkomen door deze te huren

  • Menfacts
  • januari 5, 2021
  • Comments Off
pc huren

Als ondernemer heb je vanzelfsprekend genoeg aan je hoofd om je bedrijf draaiende te houden en er zeker van te zijn dat je ook de nodige winst maakt. Je probeert voortdurend de juiste overweging te maken als je kosten en baten tegenover elkaar zet, om er zeker van te zijn dat je de op een gedegen manier je bedrijfsvoering naar behoren kunt uitvoeren en tegen zo laag mogelijke kosten een zo hoog mogelijke winst marge kunt neer zetten.

Een van de voortdurend terugkerende knelpunten bij je jaarlijkse kosten waar je graag iets aan zou willen veranderen in nabije toekomst is de huidige it-omgeving. Het voortdurend vervangen van computer systemen om er voor te zorgen dat deze voldoen aan alle moderne eisen is een kostenpost die in jouw ogen best naar beneden kan. Omdat de ontwikkelingen op computergebied zo snel gaan, zie je jezelf genoodzaakt om met de nodige regelmaat grote investeringen te doen om up-to-date te blijven, die vervolgens binnen slechts een paar jaar weer opnieuw aan vervanging toe zijn.

Kosten voor het huren van computers zijn aanzienlijk lager dan deze vervangen

Je bent daarom aan het speuren naar de mogelijkheden om deze kosten aanzienlijk te kunnen verlagen door in plaats van je systemen iedere paar jaar compleet te moeten vervangen, ervoor te kiezen om pc huren. Als je er namelijk voor kiest om computers tijdelijk in dienst te nemen door ze te huren, kun je er voor zorgen dat de door jouw benodigde computers voortdurend aan de laatste eisen voldoen. 

Natuurlijk zijn niet alle computers hetzelfde. Een pc voor de secretaresse heeft andere eisen dan de computers die op de grafische afdeling worden gebruikt. Hier dienen krachtige machines te draaien die probleemloos met de laatste software kunnen werken. Een computer die voornamelijk Office-toepassingen en andere gebruikelijke kantoortoepassingen gebruikt zal niet zo veeleisend zijn. 

Nieuwe computers verzekeren je dat nieuwe software probleemloos werkt

Via via ben je bij flexitrent.com terecht gekomen. Zij verhuren allerlei type computers. Of je nu op zoek bent naar de allernieuwste modellen macbook pro voor je personeel of je zoekt krachtige pc’s van HP, bij Flex It Rent kun je terecht voor al je benodigdheden. Zij beschikken over een uitgebreide collectie van nieuwe computers die binnen no-time kunnen worden afgeleverd, voorzien van alle benodigde software. 

Afhankelijk van jouw specifieke wensen, worden de computers van te voren compleet geïnstalleerd met de benodigde programma’s, zodat deze na levering gelijk in gebruik kunnen worden genomen door je personeel. Als er eventuele problemen zijn, staat de technische dienst ter beschikking om deze zo snel mogelijk weer op te lossen, zodat de werkzaamheden bij jouw bedrijf daar zo min mogelijk problemen van ondervinden.

Door je computers te huren in plaats van aan te schaffen en iedere paar jaar weer opnieuw te moeten vervangen, ben je misschien op jaarbasis wel meer geld kwijt om je it-systeem up-to-date te houden, maar de kosten zijn op langere termijn toch aanzienlijk minder. Zodoende dat je zeker bij de afdelingen waar snelle en moderne computers nodig hebben om op een gedegen wijze te kunnen functioneren, toch wilt gaan kijken om hier computers te gaan huren. Op deze manier werkt je personeel met de meest nieuwe apparatuur, wat de productiviteit ten goede komt en bespaar je op lange termijn door niet voortdurend nieuwe systemen aan te hoeven schaffen.

Previous «
Next »