Scriptie stress?

  • Menfacts
  • mei 30, 2018
  • Comments Off
scripti scress

Nog een paar weken en het collegejaar zit er alweer bijna op. Tegelijkertijd is dit ook de periode waarin veel studenten met scriptie stress kampen. Ontevreden begeleiders, uitstelgedrag of al sinds maart vast in een writers block…Kun jij erover meepraten? Gelukkig wordt met een beetje tijdsdruk (en nachtelijk doorhalen) de deadline doorgaans toch nog gehaald.

Het einde is in zicht

Na maandenlang zwoegen op je onderzoek is het dan zo ver: de kroon op je studie is af! Eindelijk klaar om de finale versie in te leveren. Maar voor veel studenten is de stress hiermee nog niet tot een einde gekomen: haperende printers, lege cartridges en als het geheel eenmaal goed geprint op papier staat, moet er nog een manier van inbinden gekozen worden met alle mogelijke risico’s van dien: scheef afgesneden bladzijden, geen volledig geperforeerde gaatjes en hoe hou je zo’n perforator trouwens waterpas?

Scriptie printen

Gelukkig zijn zulke ergernissen met Studentendrukwerk.nl verleden tijd. Zij kunnen voor jou je scriptie printen en doen dat razendsnel, voordelig en op professionele wijze. Scriptie af en klaar om ingeleverd te worden? Via de website kan je in een handomdraai je document uploaden en vervolgens kiezen uit de verschillende mogelijkheden voor de opmaak. Zo heb je keuze uit papiersoorten, opties voor de afwerking (bijvoorbeeld een hard- of softcover of ringband) en kun je het formaat van je document bepalen. Zo weet je zeker dat de opmaak goed aansluit bij jouw wensen.

Ook is het mogelijk om van tevoren de prijs te laten berekenen op basis van de door jou gekozen opties. Daarnaast is rekening gehouden met het feit dat het schrijven van een scriptie vaak op het laatste moment gebeurt. Zo kun je kiezen voor een standaard levertijd (voor 12.00 uur besteld, overmorgen in huis) of een levertijd met spoed (voor 12.00 uur besteld, morgen in huis), zodat je ervan verzekerd bent dat je je deadline gaat halen. Het schrijven van je scriptie mag dan een enerverend proces zijn, je scriptie printen is dat niet, als je het lekker uit handen geeft en door professionals laat doen.            

 

Previous «
Next »