Stoere vintage vloerkleden voor je mancave

  • Menfacts
  • mei 31, 2018
  • Comments Off
mancave

Als man ben jij beheerder van je mancave. Je kunt er doen wat je wil en er zijn geen vrouwen die je zeggen wat je allemaal moet doen, opruimen enzovoort. Toch kan het ook als man stiekem wel leuk zijn om jouw mancave leuk in te richten. Dat is dan ook veel minder lastig dan veel mannen denken. Koop bijvoorbeeld gewoon een vintage vloerkleed om jouw mancave in no-time een nieuwe look te geven.

Vintage vloerkleden: de oplossing

Je hebt natuurlijk geen zin om hele verbouwingen uit te moeten voeren voordat jouw mancave er een beetje leuk uitziet. Vintage vloerkleden zijn daarom de ideale oplossing. Je hoeft ze simpelweg neer te leggen om het resultaat te zien. Het is erg gemakkelijk en biedt een groot resultaat.

Voor iedereen wat

Het fijne van vloerkleden is dat ze zo veelzijdig zijn. Er zijn zoveel verschillende kleuren, maten en vormen dat er voor iedere man wel een vloerkleed te vinden is dat bij hem en zijn interieur past. Vintage vloerkleden zijn dan nog wat speelser. Ten eerste omdat weinig mensen een vintage vloerkleed zullen hebben, waardoor je vrij uniek bent. Ten tweede omdat het heel erg speels in de kamer zal staan, waardoor het een echte eyecatcher is. Verder zien vintage vloerkleden er ‘vintage’ uit. Dit zorgt er meteen voor dat jij een uitdagende look creëert in jouw kamer. Je krijgt dus geen Ikea-feelings, maar echt het gevoel van een persoonlijk gecreëerde ruimte.

Het onderhoud van vloerkleden

Een ander groot voordeel van vloerkleden is dat ze weinig onderhoud behoeven. Af en toe de stofzuiger eroverheen en hij is weer als nieuw. Dit maakt vloerkleden dus ook zo geschikt voor mancaves, aangezien je er vrijwel geen omkijken naar hebt.

Ben jij dus ook zo klaar met die saaie mancave? Koop dan eens een vintage vloerkleed en tover jouw mancave in een handomdraai om tot een werkelijk waar paradijs. Waar wacht je nog op? Ga nu op zoek naar jouw ideale vintage vloerkleed.

Previous «
Next »