• Homepage
  • >
  • Travel
  • >
  • Dit bierhotel in Schotland is de ultieme vrienden hang out

Dit bierhotel in Schotland is de ultieme vrienden hang out

  • Menfacts
  • mei 31, 2018
  • Comments Off
bierhotel in schotland

Een bierhotel in Schotland: a match made in heaven voor iedere man. Dat moet ook de gedachte zijn geweest van de eigenaren van de Schotse bierbrouwerij BrewDog, initiatiefnemers van dit Schots bierhotel.

Bierhotel met tap in de kamer

Voor een biertje even naar de bar? Niet in het bierhotel. Daar weten ze wat mannen nodig hebben: een kamer met een eigen tap waaruit het gerstenat vers verkrijgbaar is. Dorst onder de douche? Ook hier is rekening mee gehouden, want alle 26 kamers beschikken eveneens over, jawel, een ingebouwde bierkoelkast in de badkamer. Het Schots bierhotel, Dog House Craft Beer Hotel genaamd, ligt in Aberdeenshire op het terrein van de brouwerij. Het hotel biedt dus een prachtig uitzicht aan de echte bierliefhebber, want als hij z’n gordijnen opent kan hij vanuit zijn kamer toekijken hoe zijn favoriete bier gebrouwen wordt. Dit is echter nog niet alles, want als gast word je ook van harte uitgenodigd om een kijkje in de keuken te komen nemen. Zo heb je de mogelijkheid om tijdens een rondleiding van alles te weten te komen over het proces van het brouwen van het perfecte pilsje.

Crowdfunding

BrewDog heeft eerder al een bierhotel in de Verenigde Staten geopend, het DogHouse Columbus Hotel. Net zoals het Amerikaanse hotel, zal ook het hotel in Schotland grotendeels door Crowdfunding worden gerealiseerd.Iedereen die heeft bijgedragen, krijgt dan ook voorrang bij het maken van een reservering. Enthousiast geworden over het bierhotel met tap in de kamer? Helaas moet je nog even geduld hebben, want de opening van het hotel staat gepland rond de eerste helft van 2019. Heb je in ieder geval al een ideale vakantiebestemming gevonden voor volgend jaar, hoewel het eenmaal thuis wel weer even acclimatiseren zal zijn, als blijkt dat je het weer gewoon met een kraan met gemeentebier moet doen.

afbeelding: https://www.hospitalitynet.org/announcement/41001012/the-doghouse-hotel.html

Previous «
Next »