Kano vakantie, where to go?

  • Menfacts
  • mei 25, 2018
  • Comments Off
kanovakantie

Kanovaren: het is zonder twijfel een van de mannelijkste activiteiten die je kan doen, zeker als je het met je beste vrienden doet in een exotische reisbestemming! Steeds meer mensen durven het aan om een dergelijke vakantie te ondernemen, maar waarom zou je dat nu ook moeten doen? Een vraag die je graag beantwoord ziet voor je op reis gaat en dat is wat het volgende overzicht je kan bieden!

Een meerdaagse kanovakantie, een must voor elke man

Van bier tot barbecues en snelle auto’s, het zijn allemaal zaken die we associĆ«ren met het man-zijn. Ook kanovaren mag aan dat lijstje toegevoegd worden. Een meerdaagse kanovakantie is een van de beste reizen die je met vrienden kan maken!

1. Een sportieve vakantie

Een kano vakantie heeft als eerste voordeel dat je zeker kan zijn van een gezonde portie beweging. Kanovaren mag dan wel een sport lijken waarbij je gewoon in een bootje zit, het tegendeel is waar: er komt heel wat spierwerk bij kijken, zeker als je te maken krijgt met sterke en wilde stromingen!

2. Teambuilding op vakantie

Wil je de band en de samenwerking met je beste vrienden een niveau hoger tillen? Dan is een meerdaagse kanovakantie zeker en vast een goed idee. Een wilde rit op een tropische rivier overleef je immers alleen als je leert samenwerken en goed kunt communiceren. Niet enkel zullen je communicatieve en tactische vaardigheden erdoor verbeteren, de band die je met je vrienden hebt wordt er ook nog eens veel sterker door!

3. Een kan vakantie met vrienden als ontdekkingsreis

Als je op reis gaat, dan doe je dat natuurlijk vooral om nieuwe landen te ontdekken. Ook tijdens een kano vakantie in het buitenland is dat mogelijk. Kano varen met vrienden wordt immers zoveel leuker als je het doet in een gebied dat je niet kent, zoals Zuid-Amerika.

4. Een kano vakantie met vrienden is niet duur

Daarbij is een kano vakantie in het buitenland helemaal niet zo duur, in tegenstelling tot wat de meeste mensen denken. Hoewel je natuurlijk moet betalen voor je vlucht, verblijf en de begeleiding tijdens het kano varen, kan die prijs niet op tegen de ervaring op zich!

Een meerdaagse kanotrip maken, zeker de moeite waard

Een kano vakantie met vrienden staat garant voor een onvergetelijke reis vol activiteit, plezier en ontdekkingen. Een meerdaagse kanotrip maken biedt alleen maar voordelen, en dat wordt duidelijk uit bovenstaand overzicht!

Previous «
Next »