• Homepage
  • >
  • Mannen
  • >
  • Stoere mannen drinken natuurlijk bier aan een eigen boomstamtafel!

Stoere mannen drinken natuurlijk bier aan een eigen boomstamtafel!

  • Menfacts
  • maart 4, 2017
  • Comments Off

Kom jij regelmatig met je vrienden bij elkaar om een paar biertjes te drinken? Zorg er dan voor dat je de perfecte tafel hebt om samen aan te zitten. Stoere mannen drinken hun bier namelijk niet aan een saaie, standaard tafel van hout, maar verzamelen zich rond een stoere boomstamtafel om biertjes aan te drinken.

De boomstamtafel: een stoere tafel voor de echte man

Een Boomstamtafel is een houten tafel die er net wat stoerder en robuuster uit ziet dan een standaard houten tafel. De tafel past perfect in een echt mannenhuis, maar staat ook zeker niet onaardig in een ‘mancave’ voor jou en je vrienden. Vind jij het belangrijk dat jullie bier kunnen drinken in stijl? Zet je vrienden dan niet zomaar aan een tafel, maar koop een tafel van echte boomstammen om biertjes aan te drinken met de mannen.

De mogelijkheden van een boomstamtafel

Een tafel van boomstammen wordt doorgaans op maat gemaakt. Dit betekent dat je niet alleen de afmeting van de tafel kunt kiezen, maar dat je ook zelf kunt bepalen van welke houtsoort de tafel
gemaakt moet worden. Wil jij een zo ruig mogelijke tafel in huis zetten? Dan neem je een wat ruigere houtsoort met grote nerven voor de boomstamtafel. Moet de tafel goed bij de rest van je inrichting passen en wil je daarom een niet al te opvallende en robuuste houtsoort voor de tafel? Dan is dit ook mogelijk.

Verder kies je ook zelf het onderstel van de tafel van boomstammen. Je kunt bijvoorbeeld een standaard onderstel kiezen met vier onopvallende poten in de hoeken, maar er zijn ook andere onderstellen beschikbaar voor de tafel. Denk hierbij aan een soort spinnenpoot die in het midden van de onderkant wordt geplaatst, een enkele poot in het midden van de tafel en ga zo maar door. De onderstellen van de tafel worden in ieder geval altijd van stoer metaal gemaakt, wat het robuuste en ruige karakter van de tafel nog meer onderstreept.

Hoe je jouw tafel ook ontwerpt, het is altijd een stoere tafel voor de echte man. Je kunt hier lekker aan eten, maar natuurlijk is de tafel het meest geschikt voor een avond met de mannen. Biertjes, whisky, kaartspelletjes, goede muziek, een goed gezelschap en natuurlijk een stoere tafel van echte boomstammen.

Previous «
Next »