• Homepage
  • >
  • Overig
  • >
  • Tips voor de ultieme date vanuit het oogpunt van de man

Tips voor de ultieme date vanuit het oogpunt van de man

  • Menfacts
  • maart 12, 2017
  • Comments Off
wandelen

De ultieme date, uit het oogpunt van de man

Laten we eerlijk zijn, bij een gemiddelde date denk je toch al gauw aan: een bioscoopje, romantisch etentje bij kaarslicht of een drankje in de plaatselijke kroeg. Vrij voor de hand liggend allemaal. Niks mis mee daarentegen, maar wil je je date nou echt verrassen met iets leuks en vooral iets wat minder cliché is en een beetje meer lef en persoonlijkheid vergt, hierbij een aantal tips voor de ultieme date in de ogen van een man:

Samen avontuurlijk

Avontuur is mannelijk. Dat is iets wat de oerman kan beamen. Het jachtinstinct is nou eenmaal op en top man. Maar, onderschat de vrouw in dit verhaal niet. Ook zij houden van een avontuurtje. Wat beklijft beter denk je: samen ongemakkelijk in de bioscoop zitten en elkaar niet verstaan. Of, om eens wat te noemen: samen te gaan kanoën, karten of midgetgolfen. Juist.

Dieren

Dieren, zij doen het vrouwenhart smelten. Vooral jonge dieren en dieren met een hoog knuffelgehalte. En laten we eerlijk zijn: houden we niet gewoon allemaal van dieren? Een date in combinatie met dieren zou dan dus best goed uit kunnen pakken. En dat hoeft heus niet moeilijk te zijn. Denk maar aan: een dierentuin, hertenkamp, kinderboerderij of desnoods samen de hond uitlaten. Wedden dat deze activiteiten zorgen voor een stukje binding?

Wandelen

Misschien niet gelijk het eerste wat in je opkomt als je denkt aan een date. Maar waarom ook niet als je je bedenkt dat het beter leren kennen van elkaar op deze manier natuurlijk en gemakkelijk vergaat? Wandelen in een mooie stad bijvoorbeeld, zorgt voor genoeg gespreksstof onderweg en neerstrijken op een terras gaandeweg zorgt voor een aangename onderbreking.

Muzikale binding

Zeker wanneer je weet dat jullie dezelfde muzikale voorkeur genieten, is haar meenemen naar een festival of concert en bij voorkeur een iets kleiner opgezette, de ideale date. Lekker ongedwongen en ruimte voor een hapje, dansje of praatje doet het slagingspercentage van jullie date zienderogen stijgen.

Wees vooral jezelf

Vanzelfsprekend doet de ene date meer stof opwaaien dan de ander. Maar vergeet ook niet dat je je nek nog zó kunt uitsteken, als het niet klikt dan klinkt het niet. Geen hogere wiskunde. Er zijn geen regels, zolang je natuurlijk wel gewoon de standaard etiquette blijft handhaven, moet het zeker goed komen! Zeker van je zaak en alvast de nodige voorzorgsmaatregelen nemen? Kijk dan op Condoom.nl!

Previous «
Next »